Proč se Elijah vrátil.....

384 19 8
                                    

                                                                Carolininy myšlenky
Jak jsem se pobudila Klaus už u mě neležel. Vstala jsem z postele vzala si Klausův župan a šla jsem do kuchyně byla jsem unavená a pořád se mi podlamovala kolena proto jse šla jak slimák.Slyšela jsem Klausův hlas ale ten druhý jsem nemhla rozeznat.Schovala jsem se za roh a poslouchala sem co si tam povídají.Nesmíš jí zabít Klausi je to její jediná rodina. No já vím ale má ještě mámu a svého tátu stejně nemá moc ráda. Určitě ho má ráda i přesto že jí mučil tak jo.Už mi trošku docvalo o čem se baví chtějí zabít mého tátu. Ne to nesmím dovolit jak říkal ten druhý muž kterého jsem nemohla poznat odle hlasu ikdyž mě mučil pořád ho mám ráda.
                                                                           Klausovy myšlenky
Ale Elijahu já to musím udělat nebo jí vážně ublíží ještě víc. Ne neuděláš to prostě ne chceš aby tě nenáviděla a opustila by tě nebo By si jí ochraňval a byl by si s ní já si ymlím že by si chtěl radši to druhé nebo ne? Ne Elijahu to radši ať mě nenávidí než aby byla mrtvá.Slyšel. jsem něčí dech podíval jsem se za roh kuchyně a uviděl jsem Caroline. Ehm... Caroline já já ti to vysvětlím. Ne nech mě být jestli ho zabiješ tak se stejně zabiju. Vešla do kuhyně a začala mi vyhrožovat. Pak s zadívala na Elijaha a začala brečet chtěl jsem jí obejmout ale ona šla k Elijahovi a objala ho.Elijah si ji k sobě přitisknul a hladil jí něžně po jejích krásných blonďtých vlasech.
                                                                       Elijahovi myšlenky
Vzal jsem caroline do náručí a zanesl jsm jí do pokoje. Klaus šel semnou. Caroline jsem uložil a odešel jsem. Vyšel jsem z pokoje a šel jsem do kuchyně kde byla Rebekah. Sestro co tu chceš? Nemůžu se jít nasnídat a podívat se na Caroline? Jasně že můžeš. Ale musím ti něco říct Klaus chce zabít Carolininého tátu ale on už je stejně mrtvý. Jenom to neví ani Caroline ani Klaus. Jakto že je mrtvý? Zabili ho čarodějky protože chtěl zabít.... Koho? Koho Elijahu?
Takže to je další díl doufám že se vám líbí a zase budu ráda když bude nějaký koment například o čem chcete další díl sice ím o čem bude ale třeba to použiju na další díly :D doufám že se vám to líbí....Jo a další díl budu psát až bude aspoň jeden koment :D

Klaus and  CarolineKde žijí příběhy. Začni objevovat