Konečně

705 22 7
                                    

Konečně

                                                                           Klausovy myšlenky

nechtěla mi odpovědět. Tak jsem šel k ní a zeptal jsem se jí proč se bojí že se do mě zabouchne a kdyby se do mě zabouchla tak co by se stalo tak by byla semnou?Odpověděla mi protožese bojím že si takový ten debil co se semnou jenom vyspí a odejde. Ne já jsem horší já se s tebou vyspím několikrát a zůstanu. Udělala na mě takový ten usměv a odešla.Šel jsem za klukama a celou dobu jsem se smál.
                                                                            Carolininy myšlenky

Klaus se na mě pořád smál pak jsme už šli s holkama k nám a kluci šli s náma. Jak jsme došli k nám tak jsem šla do kuchyně a byl tam od mámi vzkaz e příjde až v neděli a byl pátek. Bylo super že mamka nebyla doma Jenna a Alaric šli domů a já Bonnie Elena Damon a Klaus jsme zůstali u nás. Damon a Klaus si šli sednout do obýváku a já a holky jsme šli něco nachytat do kuchyně. Tak co Caroline líbí se ti Klaus? zeptala se mě Elena. sice se mi líbil ale řekla jsem že ne. Bonnie a Elena se na mě podívali a začali se smát.Jak jsme nachystali brambůrky a víno a chlebíčky tak jsme se vrátili do obýváku. Byla nuda nikdo nemluvil tak jsem se zeptala co by jsme mohli dělat Damon navrhl že si můžeme zahrát flašku. Nikdo neměl námitky tak jsme jí hráli. ukázalo to na Bonnie a Elenu. Bonnie jí řekla polib Caroline Elena se na mě podívala a řekla klidně tak mě políbila a hráli jsme dál. Pak to ukázalo na mě a Bonnie. Bonnie mi řekla že mám políbit jednoho z kluků blížila jsem se ke Klausovi ale pak jsem se otočila a začala jsem líbat Damona. Damon mi začal strkat jazyk do pusy a já přestala. klaus se jakoby naštvala a Elena se začala smát a Bonnie taky. Pak to ukázalo na mě a na Klause a My jsme se domluvili že když to ukáže na holku a na kluka tak musí jít do pokoje a zamknout se a dát si pusu. Takže jsme šli s Klausem do mého pokoje a Klaus zamkl šel do koupelny a já jsem si sedla na postel.

                                                                                   Klausovy myšlenky
Caroline mě naštvala myslel jsem že políbí mě ale ne ona naschvál líbala Damona tak jo já jí to oplatím ale ne že budu líbat jinou ale půjdu za ní a..... Vyšel jsem z koupelny a ona tam seděla a čekala na mě šel jsem k ní asundával jsem jí to tílko ona mě zabrzdila a odstrčila mě já jsem se protáhl a šel jsem k ní ona mě odžduchla a já se bouchl do dveří. Pak jsem k ní přiběhl upíří rychlostí a začal jsem jí líbat po krku zeptala se mě co dělám já ji odpověděl že s ní chci spát. Ona mě odstrčila a řekla že nechce já jsem šel k ní a hodil jsem jí na postel ona rychle vstala běžěla ke dveřím a snažila se je otevřít ale bylo zamčeno a já měl klíč. otočil jsem jí k sobě aby ke mě nebyla zádama a hladil jsem jí po bříšku pak mě najednou začala hladit po zadku a líbat mě a pak mě zase odstrčila a odemkla dveře už je skoro otevřela ale já k ní přiběhl zavřel jsem je a řekl jsem já se tě neptal jestli semnou budeš spát ty to uděláš. Utekla do koupelny a začala brečet šel jsem k ní a začal jsem se smát ona proč se směju a já jsem jí řekl že bych to nikdy neudělal že jsem jí chtěl jenom oplatit to co ona udělala mě. Podívala se na mě a šla dolů šel jsem s ní a Damon a Elena tam nebyli byla tam jenom Bonnie. Bonnie řekla že šli spolu domů a že ona půjde taky.

                                                                               Carolininy myšlenky
Najednou přišla máma. zeptala se mě kdo to je tak jsem jí představila Klause a ona že ať zůstane na večeři ukazpvala jsem na něj ať řekne ne ale on řekl že velmi rád. Nechala nás v obýváku a odešla do kuchyně dělat večeři šla jsem do pokoje a on šel semnou lehla jsem sí na postel a on se sedl vedle mě a řekl že by chtěl něco udělat podívala jsem se na něj. A on se ke mě blížil a chtěl mě políbit. Halooo sakra zrovna teď nás musí mamka volat na večeři. Šli jsme na večeři a jak jsme dojedli tak klaus řekl že už musí jít.Šla jsem ho odprovodit a on mi řekl brzo se uvidíme.Hned jak odešel tak jsem si šla lehnout nemohla jsem usnout protože jsem myslela jenom na ěj šla jsem se do koupelny osprchovat a vyčistit zuby když jsem si čistila zuby cítila jsem za sebou průvan. Že bych nechala otevřené okno to asi ne nevšímala jsem si toho a vypláchla jsem si pusu a šla jsem do pokoje na posteli seděl Klaus a já jsem poskočila protože jsem se lekla. co tady děláš Klausi?! stýskalo se mi lehl jsem si do postele a říkal jsem si teď by tu vedle mě měla ležet jedna osoba.Usmála jsem se na něj a šla si sednout za ním on si mě prohlížel a pak mi dal ruku na stehno a začal mě líbat. Jak mě políbil tak mě položil na postel a zeptal se mě seš připravená? Odpověděla jsem že ano. sundal mi kraťásky a začal mě líbat na krku pak i sundal ryfle a začal do mě pronikat. to už jsem nahlas zasténala a pak mě líbal na bříšku a šel směrem nahoru.

                                                                                   Klausovy myšlenky
Ráno jsem se probudil a Caroline ležela vedle mě a vypadala jako anděl byla tak sladká. Přitulil jsem se k ní a ona se probudila a začala mě líbat byla tak nádherná. Pak jsem rychle vstal a musel jsem odejít. Uvidíme se ve škole Lásko Miluji tě. Taky tě miluji.

Tak jo tohle je už třetí díl nevím jestli se vám to líbí a chtěla bych to vědět prosím budu ráda když napíšte koment prosím moc děkuji a schvaluju i rady :)

Klaus and  CarolineKde žijí příběhy. Začni objevovat