36

16K 1.5K 473
                                    

müzik: when raven claws the sky

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

müzik: when raven claws the sky

|Yıkılmaya yüz tutmuş sert duvarlar.

"Ah Jeongguk, biliyorum biliyorum duymuyorsun beni öyle değil mi? Yalnızlığın bahşettiği acizlik imkânsız düşlerimin çıkış bileti olmuş, beni ise tıpkı içi boş imkânsızlara inandıran duygusuz bir yetişkinde farksız kulağıma rüyalarımı fısıldamış. Artık inanmıyorum, büyüdüm çünkü. Belki de olgunlaştım. Bu mümkün olabilir mi? Babam her zaman henüz olgunlaşmamış bir meyvenin, çoktan olgunlaşmışına nazaran daha ilgi çekici olduğunu söylerdi. Merak edilirdi, kabuklarındaki taze koku, kendisine has tadı, soluklaşmaktan çok uzak olan rengi. Şimdi yalnızca gençliğim için silik bir benliğim. Gözlerimdeki zamanın saçlarıma yıldızlar düşürmesinden korkuyorum. Gelirsin öyle değil mi? Gelirsin ve her zamanki gibi sırtımı okşar, dudaklarınla ıslanmış kirpiklerimi ısıtırsın. O naif, Tanrı'nın sesinden kopmuş tatlı tınını kulaklarımda, ruhumda hissettirir misin? Kalbindeki her bir çiçek benim de gözlerimde açar mı Jeongguk? O güzelliğinden, masumiyetinden bana da bahşeder misin?"

-

Yağmur sessizce toprakla kavuşurken verandanın küçük bir kısmında yer edinen damlaların çıkardığı huzur dolu ses, henüz birkaç saattir tatlı bir uykuya dalan küçüğün tatlı mırıldanmalarının arasında kayboluyordu. Kaşları hiç olmadığı kadar çatık, dudakları ise yüzündeki ifadeyle bütünleşmiş bir şekildeydi. Kahve, ipeksi saçları uzun ve gür kirpiklerine dek uzanırken Taehyung belki de dakikalardır yaptığı şeyi tekrar ediyor, onu izliyordu. Gözleri bir saniye dahi yüzünden ayrılmazken kolları önünde kavuşmuş bir şekilde kahvelerine hapsediyordu eşini. Jeongguk, şimdi gözünde hiç olmadığı kadar masum dururken kulaklarında uğuldamaya başlayan öfkeli şeytanlar yaşananları tane tane fısıldıyordu kulağına.

"Ailene ihanet ettin Taehyung. Onu sevmek ailene sadece ölüm getirdi."

"Yeniden... Yeniden bunu göze alabilir misin? Yeniden onu sevmeye devam edebilir misin? Kardeşinin kanı ellerinde ve hâlâ kurumadı."

"Hayır hayır, hiçbir zaman kurumayacak. Benim acım hiçbir zaman unutulmayacak fakat ben, ben onsuz bir hiçim."

"Sen zavvalı ve korkak birinden daha fazlası değilsin Taehyung. Kardeşinin katiline sığınacak kadar aciz birisin."

Esmer, tüm bedenini işgal eden sesleri susturmak istercesine ellerini kulaklarına kapatırken savunmasız bir gözyaşı boynuna dek süzülmüştü usulca. Canı yanıyordu. Kalbindeki her bir yara sanki hiç gün yüzüne çıkmamış, hayatını zehir etmemiş gibi tekar karşısındaydı. Dudakları titriyor, gözleri amansız bir savaşa katılmış şekilde çaresizce yardım dileniyordu. Dakikalar geçtikçe titrmeleri ve sık alınan nefes sesleri tüm odayı kaplamıştı. Olanları kabul etmek istemezcesine avuçlarını sertçe kulaklarına vuruyordu.

alpha's bright star 'tk ✓حيث تعيش القصص. اكتشف الآن