3 år senare

1 0 0
                                    

Jonnie
Jag låg i Tomas säng jag var tiger, jag kunde välja själv om jag ville förvandlas eller inte, men det var alltid svårt när jag var i närheten av Tomas. Men det var bara för att han inte visste om min hemlighet, om jag berättade den skulle det bli betydligt lättare, kanske skulle jag aldrig förvandlas i hans närhet, eller så kunde jag välja.
Men jag har lovat Rich att inte berätta för Tomas, han hotar med att jag inte får bo hos honom om jag berättar för Tomas att jag blir tiger, för då måste han berätta det med och det vill han inte.

Första gången jag förvandlades var jag 7år, jag var rädd för att min mamma skulle märka något. Jag kröp upp bredvid min storebror(styvbror) Rich i hans säng, och märkte till min förvåning att han också var en tiger. Rich har svart hår , blå ögon och en tiger tatuering på ryggen. Rich är Tomas ex , sen Tomas blev ihop med mig har de inte pratat med vandra.
Rich blir också en tiger på natten, han har inte berättat det för någon speciellt inte för Tomas. Därför vill han inte att jag ska berätta för Tomas heller.

När jag är en tiger är jag en människa i en tigers kropp, med både mänskliga sinnen och tankar, så egentligen är jag inte en tiger utan människa. Det är komplicerat, men det är Rich pappa som gjort lagt en förvandling över mig och Rich, varför vet jag inte men Rich pappa verkar vara någon sorts trollkarl.
Det är väl ungefär som varulvar, om nu varulvar finns, fast om jag kan bli en tiger borde det finnas varulvar, jag har ingen aning.

När jag och Rich är med andra så blir vi inte tigrar, det är bara om vi har ett förhållande och inte berättar att vi blir tigrar som vi blir det.
Vet personen om att vi blir förvandlade till tigrar så blir vi inte förvandlade. Det där är så komplicerat att jag knappt vet själv hur det funkar.

Solen lyste in genom fönstret strålarna träffade mig och jag blev människa. Tomas vaknade bara några minuter efter att jag blivit människa. Han kysste mig på munnen, jag la armarna om honom. Han log och bet mig löst i halsen, och smekte mitt bröst med handen den andra förde han mot
-Sovit gott i natt, det är första gången du sover hos mig. Sa Tomas och log.
- Jag sov jätte bra med dig bredvid mig. Sa jag fast det var en lögn jag hade inte sovit en blund i natt. Rädd för att Tomas skulle vakna och se mig när jag var en tiger.
- vill du följa med hem till min pappa idag? Frågade jag
- Visst, men först ska jag avsluta det här, sa Tomas och log, han kysste mig på munnen.
Tomas var 23 fem år äldre en mig. Jag har alltid älskat Tomas, det kommer jag alltid att göra. Han hade svart hår och en stor tiger tatuering på ryggen.
-"Du gillar tigrar va? "Frågade jag honom
"Ja det är ju därför jag har en tiger tatuering på ryggen pucko", sa Tomas och kysste mig på munnen. Han satte sig upp i sägnen och gick mot köket.

Jag skulle alltid älska Rich med, men Tomas var inte som honom. Rich var som en storebror för mig. Vi hade vuxit upp ihop och fått samma efternamn när våra föräldrar gifte sig, så de kändes mer rätt att vara tillsammans med Tomas. Men det var min hemlighet som gjorde att jag inte kunde sova hos honom så ofta som jag ville. Om jag berättade visste jag inte vad som skulle hända med mig och Rich, jag ville inte förlora honom.

Vi åt frukost tillsammans. När vi ätit upp kläde vi på oss för att åka hem till Joss, han skulle bli så glad att få träffa mig igen. Vi har inte träffats på fem år. Han är min halvbror, och bor med min riktiga pappa.
Jag och Tomas åkte hem till min pappa strax förre tre på eftermiddagen, det var Joss som öppnade dörren. Han kände knappt igen mig, men efter en stund såg han att det var jag.
"Hej Jonnie" sa han och slängde armarna om mig
"Hur är det med dig Joss?" Frågade jag och tittade på honom.
"Det är bra, hur är det med dig?"
"bra, det här är Tomas förresten" Sa jag och la en arm runt Tomas axlar.
"Hej Jag heter Josef men kallas för Joss" Sa Joss och sträckte fram haden till Tomas, som ler mot honom när han skakar hand.

Jag tittar på Joss, och funderar på hur han kommer att reagera när jag berättar.
"Tomas min pojkvän" säger jag och ler "Va din pojkvän? "Sa Joss han såg förvånad ut.
"Ja är det fel att gillar killar eller?"
" Nej, nej absolut inte, jag trodde bara att du hade en flickvän?"
"Jag har aldrig haft en flickvän, eller jo typ en vecka", sa jag och log
"Okej du får gilla vem du vill, jag är glad att du träffat någon du gillar, kom in förresten" sa Joss
Jag kramade Joss. Vi gick in i huset.

Joss tog tag i min hand och lede mig till sitt rum som var ganska litet. Han hade en stor soffa istället för säng, och en hylla full med böcker.

Jag satte mig i hans soffa, Tomas satte sig bredvid mig.
En smal kille kom in i rummet. Han hade brunt hår och blå ögon.
"Jonnie det här är Jessy du har träffat honom förut"sa Joss.
" Hej"sa jag och log mot honom.
"Hej", han och tittade blygt på mig.
"Bor du här? Frågade jag killen som hete Jessy.
"Nej men Joss är som en bror för mig så jag är här ganska ofta här, du är hans storebror va?"
"Ja det är jag" svarde jag och log.

Det kändes som om Jessy och jag skulle bli bra vänner. Han var lätt att prata med även om han inte så mycket.
En dörr stängdes igen på undervåningen jag tittade på Joss som log mot mig.
"Kom Joss nu ska vi hälsa på pappa, sa jag och tog hans hand. Vi gick ner för trappan för att hälsa på honom.
Han blev så klart glad över att se mig vi hade inte träffats på mer en fem år.
"Hur är det med dig?" Sa pappa och gav mig en kram.
- Det är bra, själv?
"Bra, kan du inte flytta hem igen vi saknar dig", sa han och log.
"Jag bor med Rich och ibland hemma hos min pojkvän så jag tänker inte flytta hem". Sa jag

Från början var det tänkt att jag skulle vara hos min pappa varannan vecka. Efter som mina föräldrar fortfarande hade kontakt, de ville att jag skulle ha både en mamma och en pappa. Men jag såg min styvpappa som en pappa med, han hade alltid funnits där för mig.

Jag gillade inte farsans tjej, Joss mamma. Av någon anleding så verkade hon hata mig. Varför visste jag inte, men kanske för att hon sätt mig sova bredvid Joss de helgerna jag var hemma hos min pappa. Hon trodde väl att jag var kär i honom med det var jag inte.
Jag skulle inte ens tänka tanken att flörta med min halvbror, med Rich är det en annan sak efter som han är min styvbror.
Joss visste om min hemlighet, så jag kände mig trygg i hans närhet, jag kunde sova hela naten utan att vara rädd att någon i huset skulle få veta min hemlighet.
Hon verkade inte ha sagt att hon sätt mig sova bredvid Joss, för min pappa blev väldigt förvånad när jag berättade att jag hade kille.
"Din pojkvän? Jag visste inte att du gillade killar?"Sa pappa och såg förvånad ut.
"Ja pojkvän har du något emot det?"
"Nej då jag blev bara lite förvånad, hur länge har ni varit tillsammans? "
" tre år"
"Är han här nu?"
"Ja följ med upp så får du träffa honom"

Pappa, följde med upp till Joss rum Tommas satt fotfarande kvar i soffan, Jessy satt bredvid honom. Pappa tittade på Tomas som log mot honom.
"Hej jag heter Jonas, du måste vara Jonnies pojkvän? " sa han.
" Ja mitt namn är Tomas trevligt att träffa dig" sa han och log. Han reste sig upp fårn soffan och ställde sig bredvid mig.
"Jag är glad att Jonnie träffat någon han gillar, jag sätter på lite kaffe och gör lunch" sa min Pappa och log. Han lämade rummet.

{Del 2 😺, hoppas de var bra, ska redigera lite stavfel senare ;)// ©diorihoshi©//

Alltid Ska Jag Älska DigWhere stories live. Discover now