Rüzgara Dokunmak [Tanıtım]

58.6K 1.2K 303
                                    

(Mavi Gece hikayesindeki Tuna karakterinin kitabıdır.)

-

''Rüzgar Ulu, bir gece nöbetten yorgun bedeniyle eve döndüğünde kapısının önünde gizemli notlar bulana dek yalnızlığın hüküm sürdüğü hayatını kendi kurallarıyla devam ettiren, disiplinli, kontrollü bir genç kadındı. Kafasına koyduğunu bedeli ne olursa olsun yapar, tuttuğunu koparmadan asla bırakmazdı. 

Hayatının korkunç temposunda kendinden başka kimseye yer yokken yolu değil bir adam, herhangi bir insanla tesadüfen bile kesişemezdi. Aldığı saplantılı mesajlarla işlerin tuhaf bir yere gittiğini hissetmeye başladığında şüphelendiği tek insan paldır küldür hayatına giren, kavga kıyamet doğumhanede ansızın karşısına dikilen etrafı morluklarla çevrilmiş kahve gözlerdi.

Tuna KARTAL, hayatında tanıdığı en umarsız, gamsız insandı. Alaycı bakışlarını kendisinden ayırmaya tenezzül etmiyor, onun hayatı boyunca ilmek ilmek işlediği kurallarını elinin tersiyle yıkıyordu. Varlığını unuttuğu kalbini göğüs kafesinde tekletmiş olsa da ona güvenmiyordu. Kimse sahip olduğu hayatı böylesi ti'ye alamaz, gelişi güzel yaşayamazdı. Kendisine mükemmel derecede tezat olan bu adamın sakladığı şeyler vardı ve mutlaka bulacaktı.

Unuttuğu şey, adımları ne kadar sağlam basarsa bassın o geçmişini içinde saklayan yaralı bir ruhtan ibaretti, ılık bir meltemdi, rüzgardı. Ve hayat güzel olan her şeyi bir çırpıda mahvedebilecek kuvvetli bir fırtına.''

RÜZGARA DOKUNMAK (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin