Hoe ze terugkwamen

13 2 0
                                    

Na de ontsnapping vliegen ze terug naar Nederland. Bitterbal laat emo en salami vliegen met zijn krachten en vogelkenner is nog steeds getransformeerd in een vogel. 'Wij zijn de betere versie van de kerstman. Want wij hebben geen slee nodig om te vliegen.' Zegt salami. 'Ja laten we cadeaus in huizen gooien.' Zegt bitterbal wanneer ze over een dorp met veel huizen vliegen. 'waar halen we die cadeaus dan vandaan?' Vraagt vogelkenner. 'Kijk jongens! Ik zie daar een doos met paprika's!' Schreeuwt emo. 'Jaaaaaaaa.' Zeggen salami en bitterbal tegelijkertijd. 'Jongens, wat the fuck?' Maar salami emo en bitterbal vliegen al weg.

'Yay iedereen pak zoveel mogelijk paprika's en dan doen we ze in de schoorsteen voor de kinderen!' Zegt emo. 'JaaaA!' Ze hebben hun armen gevuld met paprika's en bitterbal laat ze met zijn krachten vliegen. 'Kijk het raam in dit huis staat open laat ik hier paprika's in gooien!' Zegt salami. 'Paprika.' Zegt bitterbal. Fluffy probeert een paprika op te eten. 'Niet doen fluffy, de paprika's zijn cadeaus voor de mensen in dit dorp.' Fluffy blaft en rent met een paprika in zijn bek naar een van de huizen en legt het bij de voordeur. 'Goed zo fluffy!' Zegt bitterbal. Na een uur hebben ze alle huizen van het hele dorp gevuld met paprika's. 'Oké jongens ik denk dat het zo wel goed is laten we gaan.' Zegt emo. 'Jullie hebben nog èèn paprika gemist.' Zegt vogelkenner en hij wijst naar wen paprika die nog op de grond ligt. 'OWNEE!!!' Zegt bitterbal en hij gooit het snel tegen een raam aan. 'Oké let's go husters!' Zegt emo.

Ze vliegen terug naar emo's huis en lopen de keuken in. De bakspullen van de aardbeientaart die ze eerder wilden maken staat nog op het aanrecht. 'Ow ja, de taart helemaal vergeten.' Zegt salami. Achter hen horen ze plotseling een deur open gaan, en ze horen voetstappen op hen af lopen. Geschrokken draaien ze zich om, en zien emo's moeder. 'Ow, hoi mam.' Zegt emo en ze doet een dab. 'Waar waren jullie nou?' Vraagt ze verward. 'Ow, we gingen gewoon naar de winkel, niks bijzonders.' emo's moeder zucht. 'Jullie waren 5 dagen weg, was er een lange rij bij de winkel?' 'Ja.' 'O oké dat verklaarde het dan, ik moet gaan dus see you later alligator.' Ze doet fingerguns en gaat naar buiten. 'Smae lamo.' Zegt salami. Ze lopen naar de woonkamer en zien dat de tv toevallig aan staat. 'Laten we het jeugdjournaal kijken.' Zegt emo. Ze doet de juiste zender. Met z'n alle gaan ze op de bank zitten. De presentatrice begint net met het vertellen van iets. 'In een dorp zijn er overal in huizen paprika's gevonden. Wie dit heeft gedaan moet zich meteen melden bij de politie, en als we de dader vinden krijgen ze levenslang celstraf.' 'ONWEE!!' Zegt salami. 'Voor bitterbal is het niks nieuws.' Zegt vogelkenner. 'Ik zat alleen maar 3 dagen in de cel hoor!!' Zegt bitterbal boos. 'Jongens wat nu!' Zegt emo. 'Ze mogen er niet achterkomen, dus de enige optie voor ons is om het land uit te vluchten en om ons ergens ver van hier te verstoppen.' Zegt vogelkenner. 'Oké jongens pak jullie koffers we moeten vertrekken!' Zegt emo

En hoe loopt dit af :0

Het gevecht op het schoolpleinWhere stories live. Discover now