kirpik acısı

472 90 99
                                    


🍷Soru cevap olmayacak bu bölüm. Canım böyle bir şey yapmak istədi

🎵Medyada Sezen Aksu- Vay.

Dinleyerek okuyunuz♡

Sadece geleceği ve sadece geçmişi düşünmeden sevmek, sevdikçe sevdiyim için yanmak ve yandıkça yaşamak istiyordum.

Yetmeyen ve yetmeyen cesaretim, nefesimi kesen tabularım oldukça zihnimin tavanında parıldayan yıldız kadar bana uzaktı sevgi.

Çünkü sevmek cesaret işi, benim gibi korkakların değil.

Senin attığın mesajları sevdim; senin aramalar listesine kayıtettiğim adını sevmeye başladım, hoş sen adını bile vermedin günahlarını hediye diye bağrına basmaya hazır bana; sonra seni deşündüm. Biliyor musun ben üşengeçim. Çişimi bekletecek kadar eşüngeç olan ben seni düşünmeye üşenmedim. Sonra seni düşündüğüm anları sevmeye başladım. Her kes farkında nasıl üzgen oıduğumun. Benim için endişelenen her kesin dersi benken, benim derdim iyi biri olamamak korkusu. Ben iyi biri olmasam Yaratıcı dualarımı duymaz diye korkuyorum. Seni korusun diye dua etmek, senin yerime oruç tutmak az da olsa sana layık olduğum umudunu su gibi serpiyor karanlıkta kalan benliğime.

Sonra...sonra seni sevenleri sevmeye başladım.

Sevdiğin kızın cırtlak sesini, yakışmasa bile büzdüğü dudakları ile göğsüne saklandığı anın resmini sevmeye başladım. Ağlaya ağlaya resminin kokusunu bile sevmeye başlamıştım ki, göz yaşlarım resmine yakışmaz diye yanaklarıma deyil, içime akıtdım gözümdeki yaşları.

Sonra baktım ki birileri duyacak, kafama kadar çektim yorganı kan ter içinde kalıncaya kadar bağrıma sakladım resmini bu kez benden beter halde olan, yüzünü, ne halde olduğunu öğrenemeyeceğim kalbime ağladım.

Ağladım, ağladım...ağladım ve uykuya daldım. Uykusuz bir gece için uyanmadan hemen önce seni gördüm rüyamda ve uyandığımda deli gibi ağlamaya başladım. Rüyamda sana sarılmıştım. Sen beni sarmıştın.

Sen olan her şeyi sevdim, en çokta sen varsın diye zihnimi sevdim.

Ama seni sevmek, içinde sen olan şeyleri sevmekten çok daha farklı.

Seni sevmek cesaret ister.

Ama dedim ya sevmek cesaret işi,o an anladım ki, cesaretim seni sevmeye değil, sevdiğim sana sahip olursam kayb etmeyi, ölümünü göze anlamayacak kadar korkağım.

5 N. C.e.


Mektubu layık olan birine ithaf ederek etiketleyin.

Canım böyle bir şey yapmak istedi. İçimden geldi ve yaptım.

PSİKOLOJİK ANKETWhere stories live. Discover now