●twelve●

42 4 0
                                    

Hava Busan'da hiç olmadığı kadar kötüydü. Biran siyah bulutlar tüm gökyüzünü kaplamıştı. Donghyuck cam kenarından gökyüzündeki bulutların hızla ilerlemelerini izliyordu. Sanırım bu ona terapi gibi geliyordu. Biran Donghyuck irkildi onu irken şey Mark değildi gök gürültüsüydü tabiki birde şimşek hava birden yağmaya başladı kısa sürede her yerde su birikintileri oluştu. Donghyuck izlemeye devam etti camdaki yağmur damlaları çok hoş duruyordu. Tam o sıra kahve almak için mutfağa doğru gitti. Ev o kadar boştu ki hiç kimse yoktu herkes işi olduğu için gitmişti. Donghyuck kahvesini alarak yine aynı yere gitti üs kattaki odasındaki yün battaniyeyi aldı ve arkasıdan geçirerek iki ucunu önünde birleştirdi daha sonrasında kahveyi eline alarak yudumlamaya başladı. Hava iyice soğumuştu ve o saate kadar kimsecikler gelmemişti. Donghyuck üşüdüğünü ve uykusunun geldiğini fark etti. Ne kadar kahve içsede bu onun yapısında vardı kahve uykusunu getiriyordu. Ayağındaki pamuk terlikleri yere sürterek gidiyordu evde sadece bu ses duyuluyordu. Merdivenlere doğru ilerledi. Yavaş yavaş yukarı kata çıktı odasına girdi ve hemen dolaba ilerleyip Mark'ın lacivert hoodie ve nedense her zaman kıyafet dolabında olan siyah kulaklıklarını aldı. Yatağına usulca girdi ve Spotify'dan yabancı şarkılar dinlemeye başladı. Sanırım gittikçe daha çok uykusu geliyordu çekmecedeki powerbank'i alıp telefonunu sarja koydu. Kulaklıkları sehpanın üzerine bıraktı ve yastığa kafasına koyar koymaz derin bir uykuya yelken açtı.

Bu bölümde sadece Donghyuck yer aldı diğerinde Mark olucak. Biliyorum normalde tüm hikayelerime bir günde bölüm atardım ama bu aralar yoğun ve yorgunum kusura bakmayın.
~~~ÇİKOLATALI SÜTLERİM~~~

Medyadaki şarkı benim için çok değerli bir şarkı ve çok hoşuma gidiyor. Nct Ve Exo'yu sevin benide sevebilirsiniz. Ksidhfgyewakzw

💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜

Kayıp Yıldız Avcıları | MarkHyuckWhere stories live. Discover now