7.rész Válogatás

36 5 0
                                    

Semelyikőjük nem evett. Csak piszkálták a reggelit, de enni nem tudtak. Az órákon szétszórzak voltak, amit Flitwick a szükre is vetett.

Délután felrohantak a toronyba és átöltöztek. Fred és George poénkodtak és oldották a hangulatot, de egy kicsit ők is feszültek voltak.

Háromnegyed ötkor lementek a kviddics pályára, ahol már ott várta az érkezőket Charlie. Lepacsizott az öccseivel és hátba veregette Leet és Jamest. A lányokra rámosolygott és sok szerencsét kívánt.

Pontban ötkor befutott Oliver Wood is, az előző évi őrző.
-Csendet kérek!- kiálltotta el magát Charlie.- Szeretnék megkérni, minden hugrabugost, hollóhátast és mardekárost, hogy távozzanak.- erre egy kisebb tömeg nevetve távozott.- Áljatok be tizes csoportokba, és az első feladat, hogy repüljetek két kört úgy a pályán, hogy szlalomozva kerülgetitek az oszlopokat. Mehet az első csapat!
Mozgolódás támadt, majd egy csapat negyedéves fiú és lány felröppent. Két lány hamar le is szállt és a hasukat fogtáka a nevetéstől. Az egyik fiú majdnem neki ment az oszlopnak, kettő összeütközött, három nem szlalomozott. Két fiúnak sikerült teljesíteni a feladatot.
-Köszönöm fiúk lányok. A két fiú marad, a többiek meg próbálják meg jövőre is. Következő csapat!
Ez a csapat sem volt jobb. Itt egy harmadéves lány, és két ötödéves fiú maradt.
-Következő!- egy csapat vihogó hatodéves lány szállt fel. Egyikőjük sem teljesítette a feladatot, de úgy látszott nem is bánják. A következő, egyben utolsó csapat, az ikrekből, Leeből, Jamesből, Alicából, Angelinából, egy harmadéves fiúból és egy ötödéves lányból állt. Ez volt a legjobb csapat, ugyanis az ötödéves lányon kívül mindenki teljesítette a feladatot. Tizenketten maradtak ott plusz az előző csapat tagjai.

-Nna. Az lesz a feladat, hogy csináljatok magatokból csapatot, és játszunk egyet.
El kezdett menni a vita, hogy ki mi lesz és ki marad ki. Végül felállt az első csapat és a cserejátékosok leültek a pálya szélére.
Az őrző a harmadéves Will, a hajtók Lee, Carolin (második csapatból) és Jack (első csapatból), a fogó az ötödéves David és a terelők Fred és George.

Charlie sokkal jobb fogónak bizonyult Davidnél. Lee nem talált be a karikába, Carolin meg mindig leejtette a labdát (vagy el sem kapta). Az egyetlen jó hajtónak Jack bizonyult, aki sokkal jobban teljesített, mint a másik csapatból bármelyik. Az ikrek tökéletes összhangban működtek, jó helyre küldték a gurkót és útban voltak a másik csapatnak.

A meccs végén Charlie elküldte Leet (aki láthatóan szomorú volt), Carolint és Davidet.

A következő felállásban Jack, Angelina és Alica voltak a hajtók. Az ötödéves Carlos a fogó, James az őrző és az ikrek a terelők.

Sokkal jobb csapatnak bizonyultak, Carlos és James nem teljesítettek olyan jól, de a végére meg volt az idei csapat.

-Nagyon ügyes volt mindenki, a végleges döntésem: Oliver őrző, Jack, Alica és Angelina hajtók, Fred és George a terelők- itt rávigyorgott az öccseire- És én vagyok a fogó. Nagyon ügyesek voltatok mind, köszönöm szépen a játékot! Új csapattagoknak mondom. Edzés kedden csütörtökön és... Szerdán lesz. Szép hetvégét mindemkinek.

Ujjongva rohantak fel a toronyba. Ott megvigasztalták Leet, majd elmentek vacsizni.

Éjfélig dumáltak és nasiztak (az ikrek elmentek kajáért). Végül a klubhelységben a kanapékon nyomta el őket a buzgóság.
Angelina George vállára dőlve aludt, a fiú meg álmában magához ölelte. Alica összegömbölyödve, fejét barátnője lábán nyugtatva feküdt. Lee, Fred és James a másik kanapén aludtak el, Lee kezében egy kekszel.

Helló! Rekordot állítottam fel, ugyanis ez a harmadik rész amit ma feltöltök!
Holnap szerintem jön(nek) a kövi/kövik.

Jóéjszakát!😘💤⭐😝

A Difficult Year  [Egy Nehéz Év]  Hp ffWhere stories live. Discover now