Duyuru

82 11 16
                                    

Ben geldim!

Geldim ama sizin çok hoş bir duyuruyla gelmedim, maalesef.

Geldim ama sizin çok hoş bir duyuruyla gelmedim, maalesef

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Türkçe meali;

Size sadece beş gün önceden haber vererek bütün yaz ders çalıştığınızı mı, yattığınızı mı ölçeceğiz. Bir de yazın deli gibi matematikle fen çalışanlara kapak olsun, sadece dillerden olacağınız sınavla seviye sınıflarınız ve seçmeli ileri fizik/ileri matematik dersleriniz belirlenecek. Şimdi gidip manyak gibi ders çalışın da beş gününüz zehir olsun. MUHAHAHAH

Yani, bazen Bahçeşehir'in o deli temposuna kezzap dökesim geliyor.

Yalvar yakar bu duyuruyu yapabilmek için telefonumu alabildim ancak.

Şimdi gelelim sizi ilgilendiren kısmına.

İstek alımını kapattım, sene boyunca bir daha da açar mıyım emin değilim. Hem dil kursları, hem okul, hem de kişisel gelişim çalışmalarıyla yürümez zaten. Kitaplarım belki ama tasarım, ı-ıh.

Şu anda bende isteği olan iki kişi var, benegeninizmirii ve yareki

Kapaklarınızı 28 Ağustos'tan sonra yapabilirim ancak. O kadar beklemek istemiyorsanız en az benim kadar yetenekli bir tasarımcı olan Lolinne arkadaşıma ya da herhangi bir tasarımcıya isteğinizi kaydırabilirsiniz. Lütfen bana kararınızı yorumlardan yazın, bugün bakamasam bile illaki görürüm.

Bir seviye sınıflarını belirleme sınavı olacağını biliyordum ama bu kadar erken olacağını tahmin edememiştim. Okullar açılınca sınav yapılır diye düşünmüştüm.

Gerçekten üzgünüm.

Bu arada, bana şans dileyin!

Sizi seviyorum,

Zühal.

Amastris Tasarım | 2019 (Kapalı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin