POETRY [lovesdeniz]

147 25 9
                                    

Ben geldim!

Biri orta seviyede, öbürü mükemmele yakın iki kapakla geldim. Evet, iki tane yaptım.

lovesdeniz

Tanıtıma, "Kapak tasarımı: Amastris Tasarım." yazmalısın.

▪En az bir hafta kullanmalısın.

▪Hiçbir şekilde kapakta oynama yapmamalısın, buna logomu silmek de dahil (yapmayacağını biliyorum ama böyle yazması çok havalı). Yanlış bir şey varsa bana söyle, ben düzeltirim.

İlk kapak;

İkinci kapak;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İkinci kapak;

Normalde kapaklara söz yazmam ama kitabında gezinirken Kook'un yazdığı ilk şiire denk geldim ve iki kelimeyle âşık oldum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Normalde kapaklara söz yazmam ama kitabında gezinirken Kook'un yazdığı ilk şiire denk geldim ve iki kelimeyle âşık oldum. O yüzden ekleyivereyim dedim.

İki kapak yapmamın sebebini açıklayayım.

Aslında ilkini yapmıştım, efekti falan her şeyi hazırdı. Sonra kapağa bir göz gezdirdim, bir şeyler yanlış geldi. Artık tonu mu tutturamadım, başka bir şey mi bilmiyorum ama çok içime sinmedi açıkçası.

Sonra ikinci kapağı yaptım, çok romantik olmadığını ama kesinlikle diğerinden daha iyi göründüğünü fark ettim, öbürü daha romantikti. Ben de ikisini de yazara göstermeyi ve seçmesini istemeyi mantıklı buldum.

Fikirleri alayım lütfen, iki kapak için de.

Kapağın HD hali yazara hizliresim.com aracılığıyla gönderilmiştir.

Şimdilik hoşça kalın.

A.

Amastris Tasarım | 2019 (Kapalı)Where stories live. Discover now