1 skyrius

770 39 3
                                    


   Pagaliau baigiau išskrauti daiktus pagalvojau sau. Kodėl mano tevams iš vis reikėjo persikraustyti. Jau buvo vėlyvas vakar gal po dešimtos. Rytoi turėjau eiti į naują mokykla. Todėl nuėjau ir atsiguliau ant lovos nejučia užmigau.

    Prabudusi pažvelgiau į laikrodį buvo 05:00h. supratau tik viena jog daugiau bebeužmigsiu todėl išsiropščiau iš lovos ir nuėjau į duša.
  Pajutusi šalto vandens srove per mano kūna perbėgo šiurpuliukai. Galiausiai vanduo išilo ir aš atsipalaidavau. Tuomet išlipusi iš dušo nusausinau plaukus ir basomis kojomis nutipenau į kambarį. Iš spintos išsitraukiau juodus suplėšitus džinsus ir balta maikute. Taip pat ir lengva juoda megstuka. Viska apsivilkusi. Susidėjau galiausiai reikiamus daiktus į kuprine.
Kadangi knygų dar nnes turėsiu susirasti pati biblioteka ir pasiimti reikiamas knygas. Tyliai nutipenusi į virtuve pasidariau sau kavos. Netrukus į apačia taip pat nusileido ir mano brolis:

-Labukas.-ir mestelėjo į mane ta savo žvilgsni.

-Labas.-pasakiau ir nusisukusi padariau jam kavos.

-Kaškas šiandien geros nuotaikos.- pasake tai kai padaviau jam kava.

-O kodėl gi ne?-šyptelėjusi puse lupų atsigėriau kavos.

-Labas rytas!-sušuko mama išeidama iš savo kambario.

-Labas-atsakiau jai šyptelėjusi.

  Tuomet atsisėdau šalia brolio ir mes kartu pabaigiame gerti kava. Kol mama paruošė mums duonos su sūrių. Vos tik mama padėjo dubenelį ant stalo. Mes kaip mat pradėjome valgyti. Netrukus prie mūsų prisijungė ir tėtis. Mes visi linksmai papusryčiavome. Galiausia mudu su broliu pasiememe kuprines ir atsisėdome į mašiną. Tėtis privežes mus prie mokyklos sustojo. Ir mes išlipome iš mašinos.

   Kai tėtis nuvažiavo priėjusi prie brolio abu patraukiame į mokyklą.

-Nebijok. Neleisiu niekam skriausti savo mažosios sesutės.-kai įvėjome į mokykla tarė Derekas.

-Aš ir nebijau.-šyptelėjusi puse lupų įvėjau į mokykla.

  Į mus susmigo daug smalsiu žvilsniu tačiau į juos nekreipiau dėmesio. Ir mudu su broliu patraukiame į direktoriau kabineta. Ir pasibelde į duris užėjome.

   Direktorius sedėjo prie didžiulio medinio stalo apkrauptu visokiausiais dokumentas. Tuomet pažvelges į mus tarė.

-Labas rytas. Aš jūsų mokyklis direktorius. -spustelėjas mano brolio ranka tarė direktorius.-Tagi daug laiko neturiu nes man tuojau turėtu būti susirinkimas. Taigi knygas pasiimsite bibliotekojia. Štai jūsų tvarkaraštis. Bibliotekoja jus pasitiks mergina ji bus judviejų klasiokė todėl pirmos pamokos jums nebus ir ji aprodys jums mokykla. Ar dar turite klausymu?

-Ne.-atsake mano brolis.

-Tuomet puiku galite eiti.

  Mes išėja iš direktoriau kabineto patraukiame jieškoti bibliotekos. Atradome jia lengavai. Ir pravėre duris mus pasitiko begalia knygu. Tuomet priėja prie sienos bibliotekininkes pasakiame ko mums reikės. Ji mums padave knygas ir nuėja prie laisvo staliuko susidėjome jas.  Netrukus prie mūsų pribėgo mergina.

-Sveiki tu tikriausia Klara o tu Derekas.-su šypsena veide tarė ji.

-Taip.-taip pat šyptelėjau jai.
-Aš esu Kamila. Aprodysiu jums mokykla. Jai jus pasiruoše tuomet eime.
-Taip žinoma.-tariau ir patraukiau paskui ją.
-Manau mes būtume geros drauges jai tu žinoma sutiksi?-šyptelėdama paklausia manes mergina.
-Manau man praverstu tavo draugija.-tuomet kartu apžiūrėja visa mokykla patraukiame link klases.

  Kadangi pertrauka jau ėjo į pabaiga mes įvėjome į klase kur jau buvo dauguma žmonių. Mano brolis iš kart pritapo prie vaikinų ir jie jau lartu sedėjo. O mes Kamila atsisėdome į suola ir išsitraukiame knygas. Netrukus nuskambėjo skambutis ir į ją suėjo visi mokiniai.

Miškų mergaitė (Baigta) Where stories live. Discover now