"Eyy Felix" ropar Ogge bakom mig och jag vänder mig om.

"Tja Ogge, vad händer?" Frågar jag och kollar på Ogge med jag drar handen genom håret.

"Inte mycket, det var därför jag tänkte dra hem till dig men så såg jag dig nu så, är de lugnt om jag hänger med dig hem Eller? Frågar Ogge och jag skrattar lätt över hur andfådd han låter då har troligtvis sprungit till mig för att han ikapp.

"Haha visst" yttrar jag och styr mina steg hemåt med Ogge vid min sida.

När vi kommer hem till mig går vi upp på mitt rum och sätter oss på sängen.

"Sååå, vad vill du göra?" Frågar jag honom.

"Vet inte, vi kanske kan ringa Oscar och Omar och fråga om de vill komma?" Yttrar Ogge och jag nickar och tar upp mobilen ur byxfickan där den tidigare legat.

Både Oscar och Omar sa ja till att hänga med oss och efter bara en liten stund knackar det på dörren och Oscar och Omar kommer instampandes. Oscar och Omar fick även köpa chips och godis på vägen hit då jag inte hade något hemma.

"Hey, ska vi inte fixa en fest?" Frågar Omar plötsligt.

"Nah, jag vet inte om det är en sån bra idé" yttrar jag och kollar ner i golvet.

"Jo kom igen Felle!" Utbrister Ogge och kollar bedjande på mig.

"Okejdå, men ni får städa undan sen" säger jag och kollar på de andra som hypar för mycket... Eller ja, inte Oscar, jag undrar vad det är med honom?

Efter en stund knackar det på dörren och de första gästerna är här, Ogge sätter igång musiken och festen börjar.

När festen varit igång i typ en timme eller mer är huset fullt av främmande folk jag inte känner och folk som jag faktiskt känner! Men jag bryr mig inte om det då jag dansar i takt till musiken tillsammans med Omar och Oscar. Ogge är väl och raggar upp någon random brud någonstans, som han brukar göra på fester.

Jag gäspar då jag håller på att bli lite trött, eller rättare sagt så är jag helt slut då klockan faktiskt är två på natten.

"Felix är du okej?" Frågar Oscar och jag vänder blicken mot honom.

"Ja, jag är bara trött" säger jag och gäspar ännu en gång.

Vad jag inte förväntade mig är att Oscar stänger av musiken och säger högt att festen är slut. När Oscar yttrat meningen börjar alla gå mot dörren.

"Oscar du behövde inte göra så bara för att jag är trött!" Yttrar jag och kollar fortfarande lika chockad över vad som precis hänt på Oscar som står och ler mot mig. Även Ogge och Omar gick när de andra lämnade så vi måste städa upp allting efter festen.

"Aja skit i det nu, jag går och lägger mig, men vi ses imorgon!" Säger jag och går uppför trappan och sedan in på mitt rum. Jag bäddar av sängen och jag av alla mina kläder (förutom kalsongerna) och går och gör min behov, sen borstar jag tänderna och lägger mig i sängen. Jag tittar upp i det vita taket och efter en stund slocknar jag.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mistakes ~ foscarWhere stories live. Discover now