13 - 21 august 2019

95 8 24
                                    

Saluuut!👋♥️

Cine vrea să ni se mai alăture pe grupul de pe Instagram, să-mi lase numele de utilizator într-un mesaj privat.

V-aș fi recunoscătoare dacă ați spune și altor persoane de pe wattpad, interesante de astfel de activități pe care le facem aici, despre clubul nostru de lectură.

Ca de fiecare dată, aveți la dispoziție o săptămână în care se vor citi câte 2 capitole din cartea partenerului cu care sunteți în grupă.

Așadar, de acum nu vă voi mai da indicații în legătură cu ce capitole să citiți. Este clar că trebuie citite câte 2 capitole - asta ați învățat, presupun -. Ei bine, atunci când nimeriți în grupă cu cineva de la care nu ați mai citit, începeți lectura creației persoanei respective de la început, apoi, următoarea săptămână se vor citi următoarele 2 capitole si tot așa până se citește/comentează toată cartea.
În momentul în care vi se schimbă partenerul și nu ați terminat de citit toate capitolele cărții lui, când veți fi din nou în grupă cu el, veți continua de unde ați rămas.

Dacă aveți nelămuriri, sunt aici și vă ajut cu plăcere.

La fiecare dintr cele două capitole veți lăsa câte un comentariu - de minim 8-10 rânduri - în care să vă exprimați părerea despre capitolul respectiv. Totodată, din ce scrieți în comentariu să reiese faptul că ați citit.

Țin să repet: comentariile să fie cât mai complexe, nu 3-4 rânduri, în care să spuneți "Mi-a plăcut foarte mult. Chiar ai talent, succes în continuare!" Presupun că v-ați înscris în grup pentru a primi păreri cât mai complexe la cartea voastră, pentru a vi se da sfaturi în legătură cu ce ar trebui schimbat și cum să vă perfecționați scrisul.

Ca prin urmare, dacă aveți aceste așteptări de la ceilalți, trebuie să oferiți și voi acest lucru la schimb celor/celui/celei cu care sunteți în grupă.

NU SE COMENTEAZĂ LA CAPITOLE INTITULATE "DISTRIBUTIE" SAU "TRAILER" SAU "NOTA AUTORULUI" SAU MAI ȘTIU EU CE FEL DE CAPITOLE CARE NU CONȚIN FIRUL NARATIV AL CĂRȚII

- paragrafele de mai sus sunt sfinte. Veți da de ele în fiecare capitol -

Lectorul care s-a descurcat cel mai bine în ultima săptămână de activitate este: -Nerium-. Felicitări, te-ai descurcat super și a mai fost și prima săptămână. Ține-o tot așa!
Așadar, toți membrii clubului vor vota câte două capitole ale cărții sale, Jocul Oglinzilor.

Grupa I:

Panda2067: Doar o umbră

Writer_with_thoughts: Florile unui poet stângaci

Grupa II:

iuliaanegrea: TRUST din perspectiva lui Jessica Portman

Isra079: Războiul celor cu sânge de dragon

Grupa III:

Ada_Zamfir: Azilul Westbroke

haos-roz: Fratele meu are gheare

Grupa IV:

M0rphy: În cădere liberă

petrichorios: Efemer

Grupa V:

-Nerium-: Jocul oglinzilor

PetrutaCupcea: Azgard - Mituri și blesteme

Grupa VI:

lunaa_plina: Departe de trecut

TheDreamsman: Sons of light

Grupa VII:

SeleneMuller: Today I started to love you more

-anaerob: Hexagonal: ruine de război

Nu uitați să folosiți hashtag-ul #clubul/de/lectura atunci când lăsați părerea în comentariile cărții partenerului. Nu uitați! Strict acest hashtag, pentru că am văzut că unii pun altfel hashtaguri

Spor la treabă tuturor! Să anunțați cu un am terminat în comentariile acestui capitol după ce finalizați lectura. O săptămână frumoasă!

Clubul De Lectură✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum