12 - 20 iulie 2019

66 7 15
                                    

Bună, scumpilor!✌️💕

Cine vrea să ni se mai alăture pe grupul de pe Instagram, să-mi lase numele de utilizator într-un mesaj privat.

V-aș fi recunoscătoare dacă ați spune și altor persoane de pe wattpad, interesante de astfel de activități pe care le facem aici, despre clubul nostru de lectură. Ne-au plecat câțiva membrii, alții sunt în pauză, momentan, și mi-e teamă că vom rămâne prea putini. De aceea apelez la voi. Mulțumesc!

Acum, începem o nouă săptămână. Ca de fiecare dată, aveți la dispoziție o săptămână în care se vor citi câte 2 capitole din cartea partenerului cu care sunteți în grupă.

Așadar, de acum nu vă voi mai da indicații în legătură cu ce capitole să citiți. Este clar că trebuie citite câte 2 capitole - asta ați învățat, presupun -. Ei bine, atunci când nimeriți în grupă cu cineva de la care nu ați mai citit, începeți lectura creației persoanei respective de la început, apoi, următoarea săptămână se vor citi următoarele 2 capitole si tot așa până se citește/comentează toată cartea.
În momentul în care vi se schimbă partenerul și nu ați terminat de citit toate capitolele cărții lui, când veți fi din nou în grupă cu el, veți continua de unde ați rămas.

Dacă aveți nelămuriri, sunt aici și vă ajut cu plăcere.

La fiecare dintr cele două capitole veți lăsa câte un comentariu - de minim 8-10 rânduri - în care să vă exprimați părerea despre capitolul respectiv. Totodată, din ce scrieți în comentariu să reiese faptul că ați citit.

Țin să repet: comentariile să fie cât mai complexe, nu 3-4 rânduri, în care să spuneți "Mi-a plăcut foarte mult. Chiar ai talent, succes în continuare!" Presupun că v-ați înscris în grup pentru a primi păreri cât mai complexe la cartea voastră, pentru a vi se da sfaturi în legătură cu ce ar trebui schimbat și cum să vă perfecționați scrisul.

Ca prin urmare, dacă aveți aceste așteptări de la ceilalți, trebuie să oferiți și voi acest lucru la schimb celor/celui/celei cu care sunteți în grupă.

NU SE COMENTEAZĂ LA CAPITOLE INTITULATE "DISTRIBUTIE" SAU "TRAILER" SAU "NOTA AUTORULUI" SAU MAI ȘTIU EU CE FEL DE CAPITOLE CARE NU CONȚIN FIRUL NARATIV AL CĂRȚII

- paragrafele de mai sus sunt sfinte. Veți da de ele în fiecare capitol -

Lectorul care s-a descurcat cel mai bine în ultima săptămână de activitate este: Panda2067. Felicitări, te-ai descurcat de minune!!
Așadar, toți membrii clubului vor vota câte două capitole ale cărții sale, Doar o umbră.

Grupa I:

SeleneMuller: Today I started to love you more

haos-roz: Fratele meu are gheare

(În cazul în care haos-roz nu mai are vreo altă carte din care SeleneMuller să citească un al doilea capitol, veți citi fiecare câte un capitol, nu două. Mă întrebați dacă e ceva neclar)

Grupa II:

Isra079: Războiul celor cu sânge de dragon

M0rphy: În cădere liberă

Grupa III:

Panda2067: Doar o umbră

AndreeaTess: Promisiuni Uitate

Grupa IV:

HeavenToTheHell: Damian - sentimente spulberate

PetrutaCupcea: Azgard - Mituri și blesteme

Restanțe:

Geoianna nu ai citit săptămâna trecută de la Morphy. Te rog să recuperezi săptămâna aceasta.


Nu uitați să folosiți hashtag-ul #clubul/de/lectura atunci când lăsați părerea în comentariile cărții partenerului. Nu uitați! Strict acest hashtag, pentru că am văzut că unii pun altfel hashtaguri

Spor la treabă tuturor! Să anunțați cu un am terminat în comentariile acestui capitol după ce finalizați lectura. O săptămână frumoasă!

Clubul De Lectură✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum