10. Színes

27 10 3
                                    

Ez egy elég fura sztori. Szóval, az Izra tónál voltunk (hol máshol), mikor úgy döntöttünk, hogy nekünk az a két szelet májkrémes kenyér nem elég estig, veszünk valamit enni. Odamentünk a büféhez. Rövid ácsorgás után kiszúrtuk a melletünk lévő asztalnál ülő társaságot, akik közül ismert egy embert az egyik mellettem ácsorgó személy, úgyhogy leálltunk velük beszélgetni. Ezután valamilyen érthetetlen okból kifolyólag észrevettük a három különböző színű vizet az asztalon. Volt egy piros, egy kék, meg egy sárga. Mondta a srác, hogy akarnak még egy zöldet, és utána lefotózná. Ekkor a közös ismerősünk felajánlotta a saját vizét és leszaladt érte a stégre. A fiú megivott mindegyikből annyit, hogy nagyjából egy szinten legyen, majd elkezdte fotózni. Ekkor jutott eszembe, hogy ezek az üvegek határozottan színesek, szóval úgy döntöttem én is készítek egy-két képet és megkapjátok ezt ehhez a témához.

 Ekkor jutott eszembe, hogy ezek az üvegek határozottan színesek, szóval úgy döntöttem én is készítek egy-két képet és megkapjátok ezt ehhez a témához

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Termékmegjelenítés level összes.

Köszöntem.

Örökítsd meg a júliust!Where stories live. Discover now