1- Χοτ

680 65 176
                                    

Aυτο το βιβλίο το χα ανεβασει πολυυυ παλιά, τότε που ήμουν ένα χαζό στρουμπουλο κοριτσακι. Όμως τότε δεν προλάβαινα να ανεβάζω και την είχα κατεβάσει.

Τώρα όμως ήρθε για να μείνει ;)

Warning: το βιβλίο αυτό το γράφω για να περνάω την ώρα μου όταν βαριέμαι!! Περιέχει άκρως sexual humor!

Επίσης να πω ότι τα πρώτα παρτς που έχουν ανέβει έχουν ξαναγραφτεί από την αρχή.

Αυτό που σας ζητάω σε αυτό το βιβλίο είναι τα σχόλια σας! Σοβαρά μόνο έτσι καταλαβαίνει ένας συγγραφέας άμα το βιβλίο του έχει απήχηση..

Καλη αναγνωση μπειμπς

*

Έχετε νιώσει ποτέ τόσο αόρατη όσο ένας κατακαημένος λεκές που έχει καθαριστεί με σκίπ πανίσχυρο μικρό??

Ή μήπως έχετε ποτέ σας αισθανθεί τόσο άβολα που είστε στο τσακ να μετακομίσετε μόνιμα στο όρος Κιλιμάντζαρο για να ξεφύγετε??

Αν ναι, σας κάνω συμπαρασταση με το να σας πω πως ΟΙ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ .

Αν όχι, τότε καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, αυτό την Μάντισον Κολντ! Μαζί μου θα μάθετε την αξιολύπητη ζωούλα του πιο ντροπαλού, αμήχανου μέχρι αηδίας κοριτσιού, με την οποία γελάει ο κάθε πικραμένος.

Α και επίσης, να πάτε να πνιγείτε κωλόφαρδα με την τέλεια ζωής σας!

Πέρα από τη πλάκα, για να καταλάβετε καλύτερα την τραγικότητα της κατάστασης, το χαιλαίτ της σημερινής ημέρας μου ήταν να καταφέρω να σερβιριστώ μεσημεριανό από το εστιατόριο του σχολείου.

Εδώ και μία ώρα ξεροστάλιαζα στην ατέλειωτη ουρά του σερβιρίσματος, με κάμποσους κόπανους να έχουν πάρει τη σειρά ΜΟΥ και να με έχουν προσπεράσει σαν να είμαι αόρατη.

Πως αντέδρασα εγώ?

Μα φυσικά δεν αντέδρασα. Χευ, είμαι το φυτό! Δεν μου επιτρέπεται ούτε να ανασάνω μπροστά στα ντούκια και τις ψωνισμένες πατσόλες του σχολείου.

Πφφ, η ζωή είναι άδικη...

Γιατί να γεννήθηκα σπασικλάκι και όχι διάσημο μοντέλο με φήμη, σουπερλουξ βίλα εκατομμυριους φόλλοουερς και έναν ΚΑΥΤΟ γκόμενο??

Γιατί η μαμά μου να μαγειρεύει όλη την ώρα φασόλια σπίτι....?

Τέλος πάντων, το πρόβλημα μου σήμερα ήταν ότι χθες ξενύχτησα διαβάζοντας βιολογία για το σημερινό διαγώνισμα και τώρα που επιτέλους ξεμπέρδεψα από αυτό, το μόνο που ήθελα έκτος από το να τηλεμεταφερθώ σε κάποιο εξωτικό νησί, ήταν ΛΙΓΗ ΗΣΥΧΙΑ.

ΒananasΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα