Anisa de liefde deel 1

7 0 0
                                    

Anisa belt met haar moeder en zegt tegen haar moeder "mama ik ben bij de albertheijn heb je wat nodig" de moeder antwoord met "ik wil wel iets ja" Anisa amtwoorde met "wat dan?" Haar moeder zei "ik wil jouw toekomst zien dat je gaat trouwen dat je kinderen krijgt dat je gellukig wordt" "uf mama laat toch maar ik ga ophangen ik ga never nooit trouwen want niemand die me wilt!" Anisa liep verder uiteindelijk had ze een chocolade reep gekocht. Ze kwam van school en had boeken in dr handen ze liep de winkel uit en er botste een jongen tegen haar aan. "Uhh sorry het spijt me ik zag u niet aanlopen" "hoezo zeg je u we zijn vgm gewoon even oud hoor" beantwoordde Anisa "nou hoe oud ben je dan?" Vroeg de jonge "ik ben 19 jij?" "Ik ook" zei de jongen "ik zei je toch metje U" zei Anisa lachend "haha je lijkt me wel een grappig meisje" "haha thx" zei Anisa "hoe heet je?" Vroeg de jongen "ik? Ik heet Anisa, en jij?" "Ik heet Amir aangenaam" "omg die naam is zo fucking mooi ik hou van de naam Amir" zei Anisa. "Thanks" zei Amir. "Maar ehh blij om je te ontmoeten moet naar huis." Zei Anisa "Als je wilt kan ik je brengen met de auto." Vertelde Amir. "Ehh idk ken je pas maar oke." Zei Anisa. Even later waren ze aangekomen bij de straat van Anisa, Anisa vertelde dat hij 1 straat eerder moest stoppen om te overkomen dat haar moeder zag dat ze in een auto van een jongen zit. "Nou daar zijn we dan" zei Amir "Eh ja dankjewel d d dat je me bracht." Stotterde Anisa. Ze keken elkaar aan en Amir schuifde haar naar zich toe en gaf haar een zoen. Ze keken elkaar aan na de zoen en lachde naar elkaar Anisa vroeg "Eh dat was random haha" "Ag ja hahah" zei Amir."maar zijn we nu eh?" Zei Anisa "ja schat we hebben nu een relatie." Zei Amir. "Eh oke dan ik moet gaan." Zei Anisa Amir roepte haar want ze had haar nummer niet gegeven.

_____________
5 maanden later
_____________
Inmiddels is Anisa jarig geweest en 20 geworden ook heeft ze haar diploma gehaald van school.

"Anisaaaaaa" schreeuwde de moeder van Anisa.
"Jahaaa" zei Anisa. "Lieverd roep Amir hij mag komen ik ga zo weg naar je tante." Zei de ma van Anisa. "Isgoedd!" 2 uur later kwam Amir Anisa deed de deur open en Amir duwde haar naa binnen. Gaf haar meteen een zoen en ze kuste, ze gingen zo even door Amir deed de kleren uit van Anisa maar Anisa zei "wacht! Heb je een condoom om?" "Eh ja!" Zei Amir. Er was veel gekrijs "au au au" schreeuwde Anisa "rustaaggg!" Schreeuwde Anisa.

1/2 weken later

Amir was met zn vriend een party klaar te maken om Anisa te huwelijk te vragen want hij wou met haar trouwen. Het was zo mooi geworden dat elke mens die voorbij liep helemaal zat te staren. 1 uur later kwam Anisa aan bij de party en ze had niets door ze dacht gewoon dat het de verjaardag was van Amir de vriend, even later zat Anisa te praten met haar vriendin en er was opeens romantisch muiziek en ze draaide haar om en zag Amir op eens op de grond hij had een doosje met een ring in zn handen en zei "Jij Anisa mijn geliefde ik hou zo erg van jou dat ik zelfs na de dood van je ga houden wil je met de rest van je leven met mij zijn? Wil je met me trouwen?" Er was veel gejuig en applaus en Anisa begon te huilen en zei "EHM IM GONNA SAY YEEESSSS!!!" En weer was er gehuig en applaus. Anisa en Amir ging knuffellen en kussen. De moeder van Anisa wist van alles.

4 weken later ging Amir hand vragen bij de opa van Anisa want de vader van Anisa leeft niet meer. En toen werden ook de ringen gegeven aan Anisa en Amir. Ze waren zo blij.

1 week later

Anisa werd gebeld door Amir en Amir zei "kom schat ga aankleden ik kom je ophalen en dan gaan we naar mij ik heb je gemist. "Haha schat je hebt nog gisteren gezien." Lachde Anisa.

1 uur later
Anisa was samen met Amir in de kamer van hem op de bed aan het liggen Amir lag hoog en Anisa laag en knufelde hem en ze gingen plannen maken voor de bruiloft en ze gingen dromen over hun toekomst. Amir gaf Anisa een zoen en zei "ik hou zo ontzettend veel van jou" Anisa zei "Ah bebe ik hou ook van jou" opeens moest Anisa kotsen ze rende snel naar de wc en ging kotsen ze kwam terug met een ernstige buikpijn. Amir vroeg wat er was en Anisa zei "vgm ben ik gewoon misselijk." "Weet je zeker ik denk dat we ff naar de dokter moeten gaan" zei Amir

20 min later ze waren aangekomen bij de ziekenhuis en de dokter vertelde dat Anisa zwanger was van een jongetje.

20 min later

Ze zijn weer thuis bij Amir, Amir die had gewoon niets te zeggen hij was blij maar hij wist niet hoe hij het moest uiten. Anisa vroeg "eh schat hoe gaan we dit vertellen aan onze ouders?" Amir zei "niet nu in ieder geval we gaan toch trouwen over 4 maanden." Anisa vond het goed.

3 maanden later

Vandaag is de Hennafeest van Anisa en Amir anisa moest veel huilen. Ze gingen dansen ze gingen er in ieder geval er een leuke dag van maken.

1 maand later

Omg vandaag is de bruiloft van Anisa en Amir eerst ging Amir met zn familie Anisa ophalen en Anisa ging afscheid nemen van haar familie. Daarna waren ze onderweg naar de zaal en er werd helemaal getoerd ze gingen gek doen op de weg het was fantastisch.

3 uur later

Het was tijd dat Anisa en Amir de zaal inkwamen en als eerst gingen ze op een slow muziek dansen en toen werd er gefeest de heledag door tot 01:00 s'nachts.

5/6 uur later

Nou eindelijk Anisa en Amir waren eindelijk bij hun huis aangekomen. Ze gingen gelijk om kleden en bestje in bed liggen en kletsen inmiddels ging amir wrijven over de buik van Anisa want die was wel groot geworden ze hadden het ookal verteld aan hun ouders want die buik konden ze niet verbergen. Maar Amir wrijfde over de buik van Anisa en anisa ging op hem zitten en ging hem zoenen en zo vielen ze in slaap.

s'ochtends

Het was de eerste ochtend samen Anisa werd als eerste wakker en zag dat Amir de hand bij haar buik was, ze glimlachde maar ze ging sne opstaan terwijl Amir nog door sliep ze ging een ontbijt klaar maken. Later werd amir wakker en kwam naar binnen gaf Anisa eerst een zoen en zei ik wost wel dat je geweldig was.

3 maanden later

Anisa en Amir gaan op controle bij de dokter voor de baby. En de dokter zei dat de baby kan geboren worden de baby is helemaal voorbereid, en zei dat wij ons ook moeten voorbereiden.

2 weken later

2:30 s'nachts

"Aahhhh auuuu wats dit" krijsde Anisa
Amir stond op en vroeg wat er was. Opeens schreeuwde Anisa keihard en zei "MIJNN WATER IS GEBROKENNN AUUUUU!" Amir belde de moeder van Anisa op en daarna belde hij de verloskundige op. De verloskundige zei dat ze naar het ziekenhuis moesten gaan en zei dat ze daar op hun zal wachten.

"Het is zo ver ons zoontje komt" zei Amir. Inmiddels schreeuwde Anisa keihard door de pijn. Maar uiteindelijk was de baby er. Amir schoot in de tranen en door Amir moest Anisa meer huilen. Anisa had eindelijk 9 maanden later dr kindje in dr schoten.

~Bedankt voor het lezen wil je een deel 2 van dit verhaal geef een like en zet het in de reacties. Ik weet ik heb veel typfouten maar ag het maakt niet uit volgende keer beter zal ik zeggen. Xoxo ikk

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 04, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

De liefde van AnisaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu