1.0

2.6K 320 122
                                    

SeoNeul'un beni engellemesinin üzerinden neredeyse üç gün geçmişti.

Şu üç gün içinde de durgunluk çökmüştü üzerime. Jaemin, Donghyuck, Jeno ve Renjun'un ondan hoşlandığımdan ve ona yazdığımdan haberleri vardı. Özellikle Jeno ve Jaemin neredeyse her şeyi biliyordu. Ama Yukhei, Yangyang ve diğerlerinin neden durgunlaştığım hakkında hiçbir fikri yoktu.

Ayrıca üç gündür SeoNeul'u da durgun görüyordum.

Bizim grubu sevmiyordu çünkü geçen sene SeoNeul hazırlık sınıfındayken de bu sene olduğu gibi Güzel Sanatlar öğrencilerinin sergisinde Yukhei'ler olay çıkarmıştı. Oraya sadece resimlere at gözlükleriyle bakıp dalga geçmek adına gidiyorlardı ve SeoNeul da geçen sene sergideydi. O zamandan beri çoğu Yukhei'nin suçu da olsa bizden nefret ediyordu.

Tabii Jaemin ile çocukluk arkadaşıydı bu yüzden ona karşı nefret beslemiyordu. O ikisi, Jeno ve ben aynı liseden mezunduk. Tabii, ben bir yaş büyük olduğumdan dolayı onlardan önce mezun olup bırakmıştım onları. Zaten aynı liseye gitmiş olsak da SeoNeul ile yalnızca bir kez selamlaşmıştık. Onun olduğu ortamda duramayacak kadar gergindim o sıralar o yüzden ne zaman Jaemin'in yanına gelse biz Jeno ile gidiyorduk.

Fakat üniversitede değişmiştim, biraz daha özgüvenim artmıştı; ya da ben öyle sanıyordum. Eğer özgüvenim artmış olsaydı kendi hesabımdan ona mesaj atardım.

"Suyu atsana Hyuck."

"..."

"Şeytan mı taşlıyorsun lan? Ne diye fırlatıyorsun?"

"At dedin kardeşim, attım işte. Ne zırlıyorsun kız gibi?"

Jaemin ile Donghyuck laflaşırken kampüsün içindeki piknik masalarında oturuyorduk. Ben en kenarda, yanımda Jeno, onun yanında Yangyang, karşısında Donghyuck, yanında Jaemin ve onun yanında da Yukhei vardı. Renjun ve sevgilisi Kyu yemek yemeye çıkmışlardı.

"Eee," dedi Yangyang esneyerek. "Akşama ne yapıyoruz hanımlar? Evi boş olan var mı?"

"Ben Iyu'yla plan yaptım, siz takılırsınız." Jeno arka cebinden sigara paketini çıkarırken Yukhei ve Donghyuck aynı anda öfledi.

"Eksen olmaz mı? İçmeye giderdik."

"Iyu'yu ekersem ağzıma sıçar." Jeno bir dalı dudaklarının arasına koyup paketi karşısında oturan Jaemin'e attı. "Gidin takılın oğlum, beni karıştırmayın şeytan kapanınıza."

"Bok ye Jeno."

"Şu gelen kız SeoNeul değil mi ya?" Yangyang'ın sesiyle kendime geldim.

Başımı çevirdiğimde ise bir çift kahverengi göz ile göz göze geldim.

☄☄☄

marspaceHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin