Ce s-a intamplat la Cararcal

7 0 0
                                    


Buna fetetlor, ce faceti ?

       Voiam sa discut putin acest subiect cu voi. Am 15 ani, si cand am auzit ca Alexandra este de varsta mea, m-a luat groaza.

      Eu una, cred ca Alexandra si Luiza sunt inca in viata, este posibil sa ma insel, dar asta imi supune intuitia. Cred ca o sa le gaseasca la un moment dat.


     Chestia e ca vreau sa va transmit un mesaj, dragelor!

           Cred ca toate am trecut prin aceste intamplari cu baieti sau barbati care pur si simplu ne-au fluierat sau ne-au spus un lucru pe care ei il credeau tare, dar pe noi ne-a suparat. Se intampla des si ni se intampla tuturor. Va rog din suflet sa fiti atente si sa aveti grija de voi. Daca aveti vreodata o problema si trebuie sa ajungeti undeva si nu aveti masina, va rog sa aveti grija ce masina luati. Este adevarat ca nu aveti de unde sa stiti in ce masina va urcati, dar va rog sa aveti grija! mi-e extrem de scarba si ma simt foarte revoltata, dar sper sa se schimbe ceva in tara noastra. 

        Va rog sa fiti extrem de precaute si sa aveti mare grija de voi si de ce transmiteti, voi ca fete, ca viitoare femei! 

                       Va multumesc din suflet pentru tot! Voi ma faceti mai fericita in fiecare zi!


     Nu am mai scris penru ca nu prea mai am idei si v-as ruga, daca vreti si daca puteti sa imi lasati idei despre ce vreti sa discutam! Va multumesc pentru atentie!


Sfaturi pentru fete Where stories live. Discover now