Descoperirea

5 0 0
                                    

Ziua in care am realizat ca daca nu incep de ACUM sa imi indeplinesc visele , n-o s-o fac niciodata ! M-am saturat de oamenii care imi spun ca nu pot s-o fac ! m-am saturat sa traiesc intr-o rutina ! Tot ce fac , fac pentru mine ! pot s-o fac si o s-o fac ! Ziua de maine vreau sa o incep diferit . Vreau sa fiu diferita , sa traiesc asa cum imi place , sa las prejudecatiile si scuzele la usa . Nu o sa imi mai pese de ce zic cei din jur despre mine ! Vreau sa fiu cum vreau , sa fac ce vreau !E viata mea , o traiesc asa cum vreau ! pot s-o fac si o s-o fac ! imi promit mie ca de acum sa ma bucur de diferenta . Sunt fericita si asta e cel mai important pentru mine !

In viata suntem responsabili pentru fericirea noastra,nu a altora! Ai incredere in tine si nu renunta orice ar fi ! Iubeste-te, respecta-te si ia atitudine! Arata-ti tie, in primul rand, cine esti! Demonstreaza-le ca esti cea mai buna si ca nimeni nu te poate depasii !

Nu am mai scris de mult timp. Imi pare rau, imi doresc sa am timp pentru ca am descoperit o gramada de lucruri pe care vreau sa le impartasesc cu voi!

#motivatie

Sfaturi pentru fete Where stories live. Discover now