Κεφάλαιο 10

131 9 5
                                    

Previously on ~NEVER~

(Αλισον )- Με πιο δικαίωμα Με Πιο γαμημένο δικαίωμα καθαρίζεις την ζωή μου Αλεξ . Αυτο Τελείωσε τελος το κατάλαβες τελος .

(Αλεξ)- Αλισον εγώ δεν

(Αλισον)- σκάσε δεν θέλω να ακούσω άλλο τις δικαιολογίες σου. Κουραστικά Αλεξ πραγματικά φτάνει .

Η Αλισον αρχίζει να τρέχει
Εγώ ρίχνω ένα υποτιμητικό βλέμμα στον Αλεξ και την Ακολουθάω

Αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Είναι έξι η ώρα τα χαράματα και Παίζει να έχουμε κοιμηθεί μισή ώρα. Η Αλισον σμρ δεν θα έρθει σχολειο. Λέει πως δεν νιώθει καλά. Όποτε πλ μόνη μου στην κόλαση. Τελειαα

Σηκώνομαι από το κρεβάτι μου προσεκτικά για να μην ξυπνήσω την Αλισον και κατευθύνομαι στην τουαλέτα, μπαίνω στην ντουζιέρα και κάνω ένα κρυο μπανιο. Το νερό με ηρεμεί παρά πολύ, ήταν ακριβός αυτό που χρειαζόμουν αυτη τη στιγμή.

Βγαίνω από το μπανιο και τυλίγω μια ροζ πετσέτα γύρο από το βρεγμένο σωμα μου. Μπαίνω στο δωματιο μου και το πρώτο πραγμα που βλέπω είναι το φως από το διπλανό σπίτι.

Αλεξ ...

Θα με πείτε στολκερ αλλά να μάθει να κλείνει τις κουρτίνες

Είναι χωρίς μπλουζα και κάτι κοπανάει. Πλησιάζω πιο κοντά για να δω πιο καλά. Το μελάνι από τα τατουάζ του διαγράφεται τέλεια πάνω στο σωμα του. Το ήξερα ότι είχε Τάτου αλλά δεν το περίμενα να εχει τόσο πολλα. Βαράει έναν κόκκινο σάκο του μποξ. Φαίνεται πολύ νευριασμένος . Φυσικά και είναι. Πάντα είναι !

Κλεινω την κουρτίνα απότομα και κατευθύνομαι προς την ντουλάπα μου.
Φόραω ένα τζιν και ένα οβερ σαιζ φούτερ .

Κοίταζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και πραγματικά ειμαι σαν ζόμπι οι σακουλες στα μάτια μου έκαναν τν εμφάνιση τους που πραγματικά είναι να τις παρεις και να πας για ψώνια . Χτένισα λίγο τα Μάλια μου και εβαλα λίγο από το κονσιλερ της Αλισον που το έχει ξεχάσει εδώ και κάτι μηνες

Άρπαξα την τσάντα μου και κατέβηκα κάτω.

Εκεί με περίμενε η μάνα μου με μια κούπα καφέ στο χερι

NEVERWhere stories live. Discover now