Overnatting

78 4 0
                                    

Dagen gikk raskt, og det var kveld. Stjernene skinte, og vi lå på det grønne gresse i hagen til Isac. Jeg skulle akkurat fortelle hva jeg følte for han, men da kom Ava og venninnen hennes med kakao. Jeg smilte og latet som ingenting. De spurte om vi ville ha kakao, og vi svarte ja.

"Jeg er skikkelig forelsket i en jente" sa Isac. Jeg døde inni meg, men latet som ingen ting. Han forsettet "og jeg tror hun liker meg og". Nå døde jeg i hvert fall. Han så på meg med store valpeøyne. Han lente seg mot meg, vi kysset. Plutselig kom det en elefant. Hvordan kan det komme en elefant her? Jeg hørte en stemme, det var Isac. "Våkne opp!" Jeg åpnet øynene, og Isac sa "du snakket i søvne, men kom nå, vi spiser frokost."

Vi satt i spisebordet å spise frokost. Han sa "jeg hørte hva du sa". Jeg ble nervøs, tenk om han hadde hørt hva jeg sa? "Hva sa jeg da? Spurte jeg. "Jeg hørte at det var en elefant du snakket om" Jeg bare satt der å så inn i veggen. "Og at vi kysset..." Jeg sa at jeg måtte på toalettet, og jeg løp så fort jeg kunne.

Kommenter hva dere synes :)

Denne delen var skrevet med hjelp av @carolinanarbona (instagram)

TUSEN TAKK FOR AT DERE LESER ❤️❤️😘😘❤️❤️😘😘❤️❤️😘😘

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My favorite girlWhere stories live. Discover now