Verhuizen

2.7K 56 4
                                    

Pov Julia

Zuchtend wil ik weer naar de auto lopen, totdat de voordeur open gaat. Na een tijdje spelen in de speeltuin gingen we maar weer hier kijken. En toen was Matthijs hardlopen. Maar waarschijnlijk is hij er nu weer.

En ja inderdaad, een bezweette Matthijs stapt de keuken binnen. Zijn ogen zijn een beetje rood, maar ik besluit om net te doen alsof hij er niet is. 'Kom Leev ga je mee naar huis' zeg ik. Hij knikt maar Matthijs pakt mn arm beet en zegt: Juul wacht, we moeten even praten! 'Dat dacht ik ook maar jij had niks te vertellen, nou dan niet hè' roep ik gefrustreerd. 'Pleas Juul laat me het uitlegen oké' probeert hij nog een keer. Ik maak me los uit zijn greep en ga met mn armen over elkaar tegen het aanrecht aan staan.

'Juul sorry, echt ik had niet zo moeten doen' zegt hij terwijl hij naar de grond kijkt. 'Ik ben je vriendin, dan mag je alles zeggen je hoeft je niet te schamen ofzo' zeg ik nu wat aardiger. 'Dat weet ik, maar wat de trainer zei zorgt ervoor dat ik echt niet weet wat ik moet doen' gaat hij verder. Ik zie de tranen in zijn ogen staan. 'Wat zei hij dan' vraag ik. Dan kan hij zich echt niet meer inhouden en stromen de tranen over zn wangen. Ik loop naar hem toe en sla mn armen om hem heen. 'Vertel het maar lieverd' fluister ik zacht. Hij zucht en fluisterd dan: dr zijn een paar buitelandse clubs die me willen hebben en Ajax is bereid me te verkopen. Ik schrik en weet even niet wat ik moet zeggen. Ik kan hier toch niet weg, ik heb een studie en mn familie maar ik kan ook niet zonder Matthijs. 'Snap je nu waarom ik het niet wilde zeggen' snikt hij. Ik knik en geef hem een nog dikkere knuffel. 'We praten later wel verder' zeg ik dan. Ik laat hem los en kleed Levi weer uit. Hij ziet dat ook ik tranen in mijn ogen heb en vraagt dan lief: mama verdrietig? 'Nee lieverd, ga maar spelen' zeg ik dan.

Hij gaat op zoek naar de auto's en begint met spelen. Matthijs ploft op de bank en ik ga tegen hem aanliggen. Ik weet echt niet hoe het nu moet. Ik vindt dat Matthijs naar het buitenland moet gaan als dat aangeboden wordt. Maar ik wil wel graag mn studie afmaken en dat duurt nog 2 jaar. Maar het kan toch niet dat Matthijs dan heel ver weg van mij woont.

Ik huil weer zachtjes en Matthijs trekt me wat dichter tegen hem aan. 'Beloof me 1 ding Matt...... laat me nooit gaan oké' fluister ik. 'Dat doe ik nooit schat, beloofd' fluistert hij terug terwijl hij me een kus geeft. Ondertussen is Levi weer bovenop me geklommen en veegt hij met zijn kleine handje de tranen van mijn wangen. Het is ook zo'n lieverd. 'Ik hou van jullie' zegt hij dan en daarna geeft hij ons allebei een kusje.

'Jij bent lief Leev' zegt Matthijs met een glimlach. Ik druk blij een kusje op zijn wang. 'Je hebt geluk met zo'n schat Juul' lacht hij als Levi weer gaat spelen. 'Weet ik' lach ik terug.

Ik scroll wat door mn galerij en kom een mooie foto van Levi tegen die ik besluit te plaatsen. Na een halfuur heb ik al flink wat reacties

@semsanders en 391 anderen vinden dit leuk@juliasanders: mijn lieve kleine schat onthoudt 1 ding: mama houdt van jou❤❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@semsanders en 391 anderen vinden dit leuk
@juliasanders: mijn lieve kleine schat onthoudt 1 ding: mama houdt van jou❤❤

@mikkykiemeney: ahh wat een schatje is hij toch ook😍
@naomiveltman: als hij het hart van Sienna maar niet breekt❤
@barcafan000: bring @mdligt_ too Barca please🙏🙏
@mdligt_: de liefste❤

Gast ze moeten me met rust laten, ik wil niet dat hij naar Barcelona gaat. Of toch wel, want ik gun hem alle geluk ook als dat ver weg is. Maar ik heb bang om hem te missen. Ik ben eigenlijk heel arrogant nu. Als de trainer denkt dat hij het aankan dan moet hij gaan, dat ga ik hem nog wel vertellen.

Pov Matthijs

Julia is snel even wat boodschappen halen, ik ben niet mee want dan duurt het weer langer omdat ik herkent wordt. Dus bouwen Levi en ik een toren. Ondertussen check ik mn insta en zie ik de nieuwe post van Julia. Ik reageer met: net zo knap en lief als zn mama❤

Dan bouwen we alweer een hele hoge toren en zo gaan we door. Als Julia thuis komt gaat ze koken en ondertussen spelen wij gewoon door. Nooit gedacht dat ik zoveel torens zou maken met mn stiefzoon, want dat is hij eigenlijk. Nooit gedacht dat ik die zou krijgen, maar ik vindt het niet erg. Niemand plant zoiets maar het is toch heel mooi. Levi is ook zo'n mooi persoontje.

Julia ploft bovenop me, 'zoo zit je lekker schat' zucht ik. 'Nee eigenlijk niet' lacht ze terwijl ze anders gaat zitten. Ze ziet er weer top uit in mijn oude kleding, trouwens die trui is niet oud. 'Eyy ik dacht dat je mn oude kleren aandeed' zeg ik terwijl ik haar streng aankijk. 'Mag ik deze please aan' smeekt ze me. Oké tegen deze blik kan ik niet op. 'Oké dan omdat jij het bent' geef ik toe. Ze geeft me dankbaar een kus en zoekt dan op netflix naar een leuke serie.

Als ze die gevonden heeft en een snap heeft gestuurd komt ze dicht tegen me aan liggen. Ik streel met mijn hand door haar haren heen en zo kijken we de serie


Geniet van dit nieuwe deel

Verliefd Op Matthijs De LigtWhere stories live. Discover now