29. nap

42 6 19
                                    

A mai napra a kiírás:
"A song you wish was played on the radio"
Azaz "egy dal, amit bárcsak játszottak volna a rádióban".

Ez vicces, mert erről pont beszélgettünk egy korábbi rész alatt a kommentekben. :D (pontosabban, hogy miket hallottunk eddig, és miket lett volna jó)
Egyrészt a Don't Stop Me Now-t sokkal többször kéne leadni, és a We Will Rock You-t meg sokkal kevesebbszer.  Már elég unalmas, hogy ha valaki Queent kér mondjuk a kívánságműsorban, akkor mindig a WWRY-t játsszák le, pedig van még "egy pár" számuk azon kívül. (Amik mind jobbak kb., mint a We Will Rock you, ha már itt tartunk...)
Elmondom, hogy eddig miket hallottam, mert múltkor, amikor a kommentekbe leírtam, akkor nagyon nem voltam tisztában pár dologgal.  Azóta ráeszméltem, hogy sokkal többet hallottam már a Retro rádióban egyszer-egyszer, mint amennyit ott leírtam. :'D (Hehe _kurtoskalacs_, happycuddlyketchup igen, egy kicsit hülye vagyok, sorry ^^")
Mindegyiket a retro rádióban hallottam - az egy jó rádió. ;)

Szóval:
-We Will Rock You, kismilliószor
-Don't Stop Me Now egyszer, amikor Queenes hétvége volt
-Somebody to Love, asszem kétszer
-Radio Ga Ga, egyszer tök random, egy ilyen esti mixben
-I Was Born to Love You, egyszer
-Another One Bites the Dust, egyszer
-Bicycle Race, egyszer
-I Want To Break Free, egyszer, amikor még nem voltam Queen fan, és nem is ismertem. Anya mesélt róla, hogy mi ez a szám, meg a klipje :D
-I Want It All, azt egy időben egész sokszor adták valamiért, ilyen december-január környékén, talán háromszor is hallottam
-És nem merek rá megesküdni, de mintha már hallottam volna a We Are the Champions-t, és a Killer Queent is, egyszer-egyszer.
Igen, amúgy egész sok Queent adnak. Pl. barátnőm egy és ugyanazon az estén hallott két Queent is, és át is küldte - ráadásul az egyik a Bohemian Rhapsody volt, a másik meg a Crazy Little Thing Called Love. Na mondom, egyszer nem hallgatok rádiót, akkor is ilyen két jó számot adnak le. :'D

Mondjuk a kevésbé ismert számaikból jobb lenne, ha többet játszanának, mert mindig csak ezeket az ismerteket adják, és úgy nem ismerik meg az emberek az ilyen kis egyéb csodákat.
A Scandalnek például kifejezetten örültem volna, ha hallottam volna csak egyszer is... annyira jó zene, csak mivel nem híres, ezért sosem adják le. Ti esetleg hallottátok már?

30 napos Queen zenei kihívás (2019)Where stories live. Discover now