5. Nu-ți pleca capul niciodată !

32 2 0
                                    


- Kazemeiera sunt multe lucruri pe care nu te-am învățat , multe pentru care nu ești pregătită , dar i-a aminte odată ce vei păși acest castel să nu te încrezi în nimeni , am ajuns unde suntem azi pentru că am fost prea buni ! Familia Knight nu a fost doar fondatoare lumii Șamanice dar noi suntem cei care au pus bazele tuturor învățăturilor pe care ceilalți șamani le dețin .

Mulții sunt trufași și-au uitat locul , în lumea în care vei pătrunde toții vor putere indiferent de costuri . Ei sunt pufurii de pene îmbrăcate în spini odată ce simt gustul sângelui nu se vor opri până nu-l vor lua pe tot ! Să nu uiți se tem de noi cu un motiv ! Făi să le fie teamă , aratăle că suntem puternici cu un motiv , nu-i lăsa să ne facă de râs mai mult decât au făcut-o , familia noastă a fost ucisă de secole încoace ! Ai auzit ! De secole ! Tu Kazemeiera și cu mine Karmel Knight suntem tot cea mai rămas din familia noastă . Au încercat să ne distrugă și aproape au reușit , să nu uiți părinții tăi ți-au dat viață cu un motiv , ei nu sunt aici cu un motiv ,spiritele rele există cu un motiv , noi avem un motiv și asta ne face mai puternici decât ceilalți șamani, dorința noastră de a supraviețui ne-a ținut în viață ! Nu le arăta slăbiciune durere , nu le arăta nicio emoție , ei nu ne-au arătat decât dispreț timp de 700 de ani !

- Da unchiule,am înțeles ! Mă pregăteam să plec dar unchiul mai spune ceva .

- Încă ceva Kazemeiera , dă-le uitare vechilor prieteni , acolo nu cunoști pe nimeni ai înțeles ?

- Da !

-Bun , acum să le arătăm că familia Knight încă există !

Mergeam umăr la umăr cu unchiul meu prin Pădurea Neagră fără să scoatem nici-un cuvânt fantomele noaste protectoare le-am ascuns prezența foarte bine în noi , iar cu fiecare pas pădurea fremăta , era agitată și ea simțea ce urmează , creaturile din pădure ne urmăreau din întuneric cu admirație neândrăznind să părăsească adăpostul lor din întuneric , iarba și pământul îmi gâdilau tălpile dându-ne mai multă putere , iar spiritele familiei noastre erau într-o tăcere solemnă de respect . Cu fiecare pas pe care îl făceam eu și unchiul meu eram mai aproape de lumina care sălășluia la marginea pădurii.

Nu doar eu eram agitată ci și unchiul meu deși se uita doar înainte puteam observa cum pupilele  lui erau atente în orice direcție . Nu doar eu am fost acceptă la Academia pentru Șamani , ci și unchiul meu a fost acceptat în consiliul celor cinci șamani acum șase ! Lucrurile păreau să își recapete vechea obârșie , dar și eu și unchiul meu știam că ăsta era doar un pretext pentru a distruge pentru totdeauna familia Knight, și pentru a se folosi de puterea noastră  .

Lumina devenea din ce în ce mai puternică atât eu cât și unchiul meu ne-am acoperit ochii până când cu greu ne-am obișnuit cu ea , amândoi țineam ochii larg deschiși și priveam spre cele trei persoane din fața noastră . Atât eu cât și unchiul meu aveam figuri lipsite de expresie  și de emoții .

- Domnule Knight , domnișoară Knight bine v-am găsit , eu sunt Cedrick Sarusman noul director al Academiei pentru Șamani , și noul conducător al Consiliului pentru șamani , este o onoare să vă cunosc în sfârșit în persoană și o onoare și mai mare să vă conduc înapoi în lumea șamani-că .

Unchiul meu și-a înclinat capul în semn de respect în timp ce ceilalți doi companioni ai săi se prezentau .

- Eu sunt

Apoi după ce prezentările au fost făcute eu și unchiul meu i-am urmat pe cei trei pe șoimul uriașa al lui Cedrick Sarusman . Ceilalți doi ne urmăreau cu o curiozitate vădită nici de cum teamă . În definitiv mereu am fost și mereu vom fi cei mai urmăriții de toți .

De sus vedeam Lumea noastră a șamanilor care se numea Kinsershell ce era împărțită între cele 6 familii , noi aveam cel mai mult pământ dar nu era locuit de nimeni , apoi era Coventry , Sarusman, Nightfall, Riverside și......

Eram și mai dezgustată decât eram înainte pământul nostru era complet pustiu și totul era în paragină și plină de tot felul de animale sălbatice și monștri apoi eram despărțiți de marea celor două surori Verde și Albastră ,urmată de pământul lui Sarusman și de cealaltă parte Coventry . Academia pentru șamani se afla, la sfârșitul pământului lui Coventry și continuat de Riveside .

Cel mai mult a durat să trecem peste pământurile lui Coventry sate și oraș uri felurite care mai de care era împânzit și populat peste tot . Sarusman a aruncat o privire în spate la mine și la unchiul meu iar apoi și-a întors capul spre văzduh .

-Mai avem puțin pregătiți- vă de coborâre ! Coborârea a fost una rapidă hainele fâlfâiau pe mine și pe unchiul meu șifonându-ne mai râu decât eram înainte !

- Ei bine gata am ajuns ! Spune Sarusman entuziast .

- Nu ați vrea să vă schimbați în alte haine ? Spune doamna Riverside .

Eu și unchiul meu am aruncat o privire de la unul la altul analizându-ne și spunând amândoi că nu .

- Sunteți siguri ?

- Doamnă Riverside spun unchiul meu accentuând cuvântul Doamnă , eu și nepoata mea nu suntem deloc rușinați de îmbrăcămintea noastră , noi am avut un trai complet diferit față de al vostru și ca atare suntem diferiți de voi !

- Măcar să vă încălțați cu ceva ?

- Cum am spun suntem complet mulțumiți spune unchiul meu enervat , îmi putem simți spiritul amuzat de toată situația asta .

- Ei bine cum doriți spune doamna Riverside și ea pe un ton neutru .

Lianele și copacii au început să se de-a deoparte făcând loc unei clădiri impunătoare cu mai multe etaje și corpuri , totul era verde , curat , colorat și luminat , soarele apune dând cerului o culoar sângerie dându-i Academiei un aer și mai impozant . Sarusman mergea înainte , urmat de noi apoi de ceilalți doi șamani Nigtfall și Riverside .

*****************************************************

Academia pentru ȘamaniiWhere stories live. Discover now