Capitolul 4

24 1 0
                                    


„Pentru ca șamanul să nu cadă pradă întunericului , șamanul trebuie pedepsit ,umilit iar mai apoi spirtul lui protector trebuie frânt pentru ca acesta să nu mai cadă odată în întuneric " Cartea de regulii pentru șamani.

Încă de când a fost anunțată sosirea moștenitoarei Knight totă lumea părea agitată , nelalocul ei totul era pe cale să se schimbe , mulții se pregăteau să distrugă ultimul urmaș din familia Knight iar alții preferau să nu se amestece, unii dintre cei mai bătrânii șamani păreau să aștepte să se închine ei . Eu în ce tabără sunt ? Momentan în niciuna , mereu îmi era greu să aleg mai ales în situația de față când fata Knight avea să sosească va fi singură într-o mare de prădători care abia așteaptă să îi frângă spirtul .

- Hei Anmut la ce te tot gândești atât de intens ?

- Conndrad de câte ori ți-am spus să nu te mai furișezi pe la spatele meu ?

- Hmmm cam de atâtea ori pe cât te-am întrebat și eu la ce te gândești !

Conndrad nu era un băiat rău , dar este foarte ușor influențabil , crede în ceea ce vede cu ochii dar refuză să vad mai departe de înfățișarea oamenilor , refuză să vadă interiorul putred al unei persoane și preferă să admire exteriorul sublim . Asta era și cazul familiei Coventry desigur nu toți erau putrezi cel puțin Elenor nu a arătat nimic rău până acum , ba chiar a reușit să devină un fel de zeiță pentru șamani . Elenor șamana frumoasă , puternică , inteligentă pe care toată lumea era invidioasa cu care toată lumea vrea să fie prietenă . Dar dintre toți prietenii ei oare consideră pe vreunul prietenul ei adevărat ? Întrebarea asta m-a măcinat dintotdeauna și niciodată nu am reușit să îi dau răspunsul, poate și de asta am refuzat să mă apropii prea mult de ea . Toți știau că atunci când vroiau, șamani Coventry erau cei mai necruțători, iar ea era o Coventry până la oase .

- Cum crezi că arată Knight ?

- Oribil , toată lumea știe că Familia Knight a fost exilată de 700 de ani și tot de 700 de ani nu și-au mai părăsit castelul și nu au mai fost văzuți , cum crezi că arată un șaman care nu a mai văzut lumina . Voi nu i-ați văzut, vroiam să spun, dar asta era un alt secret al familiei mele pe care nu îl voi dezvălui niciodată .

- Aici cred că te înșeli de unde ști tu că nu a mai văzut lumina ? Și chiar dacă nu ar mai fi văzut o poți fi sigur că e urâtă ?

- Heloooo mai frumoasă ca Elenor nu are cum să fie în nici un caz !

La asta mă refeream când am spus că Conndrad e ușor influențabil crede tot ce aude pe zeița lui o ține sus pe un piedestal .

Blaze Sarusman trecea pe lângă noi în momentul ăla și îl împinge cu umărul pe Condrad din calea lui , deșii era evident destul loc să treacă .

-Hei Sarusman care e problema ta ? țipă Condrad nervos .Îi prind mâna lui Condrad înainte să se ridice și îi spun să o lase baltă . Ceilalți deja se așteptau la o bătaie , Academie pentru șamani ? mai degrabă academie pentru fandosiți . Dar ca de fiecare dată Sarusman se întoarce și îi aruncă o privire urâtă la fel și spirtul lui protector Zargaton apoi își continuă drumul .

- Acum că taică-su e director își permite cam multe ! Nu cred că despre asta e vorba din ce am observat Blaze Sarusman pare interesat de Kazemeira Knight sau cel puțin de la fel de interesat ca toată lumea .

-Mda stai să apară Knight să vezi cum își ia tălpășița înapoi la castelul Knight !


Elenor Coventry

Schimbările erau lucrurile pe care le uram cel mai tare , totul trebuia să fie așa cum era orânduirea șamani-că , iar familia Knight a distrus această orânduire .Trebuie să le demonstrez tuturor că sunt puternică și pentru asta am nevoie de un spirit protector puternic . Dacă a-și fi putut să îl găsesc pe Kagaian marele luptător din timpurile de demult , atunci ași putea să le demonstrez tuturor că familia Coventy își are dreptul asupra tuturor titlurilor pe care le deține . Dar am încercat atât de mult să îl găsesc și totul a fost în zadar , nimeni nu a reușit să îl aibă ca spirit protector pe marele Kagaian . Mulți spuneau că și-a găsit pacea dar eu nu cred nu este posibil ca un luptător ca el să își găsească pacea . Continui să caut prin cărțile familiei mele încercând să găsesc un spirit protector la fel de puternic ca Kagaian , iar cea de-a doua opțiune era Olinsen un spirit samurai . Dar eram hotărâtă să îl am pe Kagaian , majoritatea șamanilor trebuiau să își găsească spiritul protector până la vârsta de 21 de ani dacă nu îl găsea era aruncat în lumea oamenilor de rând , mai am la dispoziție 3 ani , dar nu pot să aștept atâta timp, mulți dintre șamani aveau deja un spirit protector iar eu aveam deja 19 ani .Îmi rod unghiile nervoasă și încerc să mă calmez și să îmi distribui energia în mod echilibrat prin tot corpul și mă hotărăsc în cele din urmă să îl accept pe Olinsem ca spirit protector până când îl voi găsi pe Kagaian .

Dar el te va accepta pe tine ? spune mama intrând pe ușă . Sheyl Coventry reușea mereu să afle la ce mă gândesc.

- De ce nu m-ar acceptat ? spun eu evident surprinsă de întrebarea mamei .

- Pai spiritul și șamanul trebuie să accepte de comun acord iar el încă nu a acceptat .

- Sigur mă va accepta , cine m-ar refuza pe mine ? Mama râde și mă îmbrățișează apoi mângâindu-mi părul și spune .

- Îți faci pre multe griji cu privința Kazemeirei Knight , tu și tatăl tău vă preocupați degeaba.

- Chiar crezi ? Dar toată lumea până și cărțile de istorie șamani-că spun despre familia Knight numai lucruri rele.

- Elenor, spune mama apucându-mă de umeri și ridicându-mi bărbia pentru a o privi în ochii . Cărțile de istorie șamani-că și lumea nu au cunoscut familia Knight de acum , ei vorbesc despre ceea de acum 700 de ani ! 700 de ani draga mea tu crezi că familia Knight de atunci și cea de acum sunt la fel ? Ce crezi că va face Kazemeira ? În familia Knight mai sunt doar două persoane ea și unchiul ei Karmel Knight . Ce crezi că mai poate face o familie formată din două persoane ?

- Ai dreptate mamă îmi fac griji degeaba . Mama zâmbește apoi spune .

- Bun atunci dacă am dreptate de mâine te vei întoarce la Academie .

- Da mamă .

Academia pentru ȘamaniiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang