Capitolul 3

43 2 0
                                    

Ecoul pașilor se auzea în tot castelul iar singurele persoane care locuiau în acest castel eram eu și unchiul meu. Desigur nu era ecoul pașilor mei,   eu eram atârnată de tavan  cu sforile special pregătite de unchiul meu pentru  a mă face "mai puternică", cum noi eram ultimii din familia Knight trebuia să ne ridicăm la anumite standarde după cum spune el . Karmel  Knight nu era omul care să accepte eșecul , persoanele slabe , totul trebuia să decurgă după cum vroia el , eu eram doar nu pion pe tabla lui de șah , eram regina , căreia îi lipsește regele după cum spunea el . Că trebuie să am pe cineva mai puternic sau cel puțin la fel de puternic . Pașii se auzeau din ce în ce mai puternic semn că unchiul se apropia spiritul meu protector Kagaian  avea o poziție de meditație lângă mine , iar eu îmi iau pe față un zâmbet cât se poate de fericit .

- Așa de repede ai venit unchiule ? 

- Am crezut că nu mai reziști , acum haide să te dau jos !

- Și eu care mă distram așa bine !

- Lasă glumele , cred că deja ți- a venit tot sângele în cap , nu avem nevoie să îți vină și totă puterea spirituală în el .

- De când ai devenit așa drăguț ? S-au bătrânețea are în sfârșit efect asupra ta? Unchiul deja enervat până peste măsură rupe toate sforile care mă țineau legate de tavan printr-o singură mișcare de mână și aterizez cu un bufnet pe jos , căzătura mea răsunând în tot castelul , Kagaian își întrerupe meditația pentru a deschide ochi și ridica din sprânceană apoi închizându-i la loc .

- Se pare că atârnatul de tavan nu te-a învățat nimic ?

- Oo nu , am învățat multe , am aflat că tavanul are 796 de crăpături și două pânze de păianjen , iar Kagaian pare că doarme mai bine când stau atârnată de tavan .

- Spiritele nu dorm ! De ajuns cu conversația asta irelevantă am să îți dau o veste , peste o săptămână vei merge la Academia pentru Șamani.

- Phahhhhhh HaHaaaha haaa , râsu meu adevărat se auzea prin tot castelul ca un ecou care traversa fiecare cameră și întorcându-se înapoi la mine , unchiul își folosește spiritul pentru a mă prinde într-o strâmtoare  puternică , iar Kagaian vine de îndată lângă mine .

- Ascultă aici , nu te-am crescut 9 ani pentru a nu obține nimic , ști bine că eu niciodată nu glumesc , mai ales când este în joc soarta noastră !

-Karmel ar fi bine să îi dai drumul Kazimierei ! spune Kagaian 

-Kagaian oi fi tu un spirit puternic dar degeaba ești al nepoatei mele mai ales când nu îți utilizează tot potențialul , așa că ai face bine să stai deoparte acum . Kazimiera tu și cu mine suntem ultimi din familia Knight , totul depinde de tine să duci mai departe soarta familiei noastre . Am ajuns amândoi pană aici cu un motiv , spiritele strămoșilor noștri vor să revenim la gloria de altă dată la respectul pe care îl primeam din partea celorlalți șamani , timp de 700 de ani am așteptat momentul ăsta ! 

Mereu părea că înnebunește când vorbea de strămoșii noștri , ochii lui erau înconjurați de cearcăne și injectați, probabil iar a stat închis ore în șir în biroul lui citind învățând fiecare lucru pe care nu îl știa deja . Oricât de tiran ar fi îmi era milă de el , da eram ultimii ,tiran sau nu fără el familia Knight sar fi stins de mult .

-Bun acum că ai priceput trebuie să te antrenezi și mai mult , decât ai făcuto până acum trebuie să fi puternică , acolo nu vei avea pe nimeni de partea ta , pentru toți șamani noi suntem ca niște pete murdare în istorie și nu vor ezita să te umilească ! 

Îi uram pe toți pe unchiul , pe ceilalți șamani pe părinții mei pe toții !

Fără vreo avertizare unchiul își folosește spiritul protector Sumanau care era un vechi războinic nomad pentru a mă ataca , mă feresc și îi convoc puterea lui Kagaian pentru ai respinge atacul , dar unchiul lovea mai puternic ca niciodată .

- Kagaian spiritul meu protector dă-mi puterea ta ! Simțeam cum spiritul lui Kaanian îmi dădea din ce în ce mai multă putere și îmi apropii mâinile pentru a forma o suliță ascuțită din puterea lui Kagaian care o folosesc împotriva unchiului meu , dar părea și mai entuziasmat cu fiecare lovitură . ( lovește l cu toată puterea acum , dacă nu o vei face se va lupta cu tine până când obosește ) îmi închid ochii și mă concentrez pentru a mă sincroniza cu Kagaian , apoi îl lovesc puternic pe spiritul unchiului meu și pe el cu un flux de energie punându-i la pământ epuizându-i complet pe amândoi . Kagaian înclină din cap semn că am procedat bine , nu reușeam întotdeauna să ne sincronizăm deși era spiritul meu protector de 7 ani mereu am avut certurile noastre cu privire la strategie și atacuri . Unchiul se ridică și se scutură apoi spune se putea și mai bine ca de fiecare dată și pleacă . Strâmb din nas după ce iese pe ușă și fac câteva exerciții pentru am dezmorții oasele .

- Te a lăsat să câștigi de data asta spune Kagaian .

- Poftim l-am făcut praf nu ai văzut cum a plonjat ? Kagaian își dă ochi peste cap lucru deloc obișnuit pentru un spirit .

-Unchiul tău are dreptate trebuie să fi mai puternică ! Mă întorc și îl săgetez cu priviri ucigătoare pe Kagaian , nu trebuia el să îmi spună cum trebuie să fiu deja m-am chinuit foarte mult în ultimii ani să ajung la standardele unchiului meu .

- Jur că dacă ai fi fost în viață te-și mai fi omorât încă odată ! 

Academia pentru ȘamaniiWhere stories live. Discover now