deveti dio

163 13 12
                                    

Šime pov.
Božica je završila u komi. Nisam znao što da učinim pa sam razgovarao s Rogom, a onda mi je nešto rekao što me jako povrijedilo.
„Gle Šime, moraš znati istinu“-kaže
„Kakvu istinu? Da mi je malena u bolnici, da sam ja jčer pao jer si me ti gurnuo? Da se ti upucavaš mojoj sreći? Pa to sve znam i bez tebe“-kažem.
„Ne, ne. Ovo ti je ona trebala reći, ali pošto je u komi ja ću.“-rekao je Rog.
„Što se dogodilo?“-upitam.
„Poljubili smo se. Mislim, ona je mene. Možda je mislila da si ti pred vratima“-rekao je. Ustao sam u šoku i pogledao kroz prozor nju. Ona me je izdala, a mislio sam da me voli.
„Hvala ti što si mi rekao“-kažem dok se polako odaljavam, a moje suze krupne padaju iz moga oka. Ne vjerujem da mi je to učinila. Kako je mogla? Kako me prevarila s tim mamlazom? Sjeo sam na klupu ispred bolnice. Stigla mi je Ivanova poruka da on i suigrači stižu. Super taman on ostane i Rog sa Božicom, a ja i dečki idemo u Milano natrag. Boli me to što me prevarila. Ne razumijem, kako je mogla mi povrijediti osjećaje. Nisam ni primjetio koliko sam bila tu, a onda je netko vrisnuo.

„Šime, gdje je? Gdje mi je seka?“-ugledao sam Ivana i dečke.
„Unutra je, ali ja ne želim unutra. Povrijedila me“-kažem.
„Kako? Pa u nesvijesti je?“-upita me.
„Prije nesvijesti, došlo je ono malo zlo“-kažem.
„Joj tom Rogu ću glavu skinuti. Šta je napravio?“-upita me.
„Mislim da sada nije bitno što je on napravio, nego što je tvoja sestra napravila.“-kažem.
„Što je to moja sekana napravila?“-upita me.
„Slomila mi srce, poljubila je malog Roga“-kažem dok mi se ponovo u očima skupljaju velike i krupne suze.
„Moja seka nikome ne bi slomila srce, a posebno ne tebi. Zaklela se da te voli. Hajde, idemo unutra. Sigurno će imati dobro objašnjenje kada se probudi“-kaže Ivan i povuče me unutra u tu bolnicu. Svi igrači Intera su išli sa nama. Došli smo na kat gdje je ispred sobe bio Rog. Brozović i ja smo Ivana morali primiti da ne ubije Marka.

Ivan pov.
To biće koje trenutno ne mogu smisliti, ono je ispred sobe moje sestre. Pokušava posvađati Božicu i Šimu. Brozović i Vrsaljko su me primili i nisu puštali da ne bih napao Marka. Bio sam ljut što se u chatu upucavao Božici i sada je posvađao njih dvoje.
„Marko, što radiš tu? Znaš da nisi dobro došao. Posvađao si dvije dobre duše. Konačno nekom dečku pustim Božicu i šta ti napraviš?“-bio sam bijesan i ljut. Znam da Božica nikada ne bi nikoga prevarila. Poznam ju duže nego oni.
„Pa, ovdje sam jer Božica će biti moja cura. Ona sada je slobodna“-kaže, ali se ja otrgnem Brozoviću i Vrsaljku te malom Rogu opalim jednu šamarčinu. Naš razovor nije dugo trajao jer je ekipa odvela Marka, a onda smo svi čekali vjesti o Božici. Bojao sam se više nego ikada. Ne želim je izgubiti. Vrsaljko i Brozović su me tješili, ali meni sada ništa ne može pomoći dok ne znam da je moja malena dobro.

Evo ljudi jedan kratak nastavak. Uopće mi se ne sviđa kako sam ga napisala, ali evo recite vi svoja mišljenja.

Volim vas sve.

Posvečeno: dybalarog koja će me sad gađati ciglom i _Snooki_

Savršen životWhere stories live. Discover now