šesti dio

155 10 6
                                    

Šime pov.

Ma tko je onaj mali? Zašto maltretira moju Božicu? Moram razgovarati sa njom. Nadam se da će mi reći tko je i zašto ju ne ostavi na miru.Boli me kada ona plače, a znam i da Ivana bole njene suze. Došao sam do nje i zagrlio ju. Onaj mamlaz Alex je otišao od nas. Bolje mu je, ako ne misli ležati u bolnici. Ivan i Božica su njegovim autom otišli doma. Krenuo sam i ja svojoj kući. Morao sam se smiriti, a onda Božici. Nakon dva sata sam se smirio. Ustao sam i krenuo se presvlačiti. Obukao sam crnu adidas majicu, sivu adidas trenirku i crne starke. Krenuo sam pješke do Božićine i Ivanove kuće.Pokucao sam na vrata njihove kuće. Otvorila mi je Josipa. Konačno i tu ženu da vidim.

„Hej Josipa!-pozdravim veselo ženu moga prijatela.
„Hej Šimek, uđi.“-kaže mi s osmijehom.
„Gdje  su Ivan i Božica?“-upitam.
„Ivaj je u boravku. Igra se s Manu i Leom, a Božica se zaključala u sobu“-kaže mi Josipa

Moja ljepotica plače. Plače zbog idiota. Pozdravio sam Ivana i otišao sam do njene sobe. Pokucao sam lagano i ona je došla do vrata. Lagano ih je otvorila. Kada me ugledala brzo me zagrlila. Zaplakala je u mome zagrljaju. Ušli smo u njenu sobu i sjeli na krevet. Tješio sam ju i grlio.

„Božice, molim te ne plači.“brisao sam joj suze.
„Šime, ja tebe volim, ali ne mogu biti sa tobom jer njega ne mogu preboliti“-kaže mi malena koju voli.
„Slatkice moja, nemoj to govoriti. Molim te, ako treba ići ćemo i polako“-kažem dok mi suza klizne niz obraz.
Kada je vidjela koliko ju zbilja volim i da zbog nje želim ići polako. Zagrlila me i šapnula da me voli najviše na svijetu.
„Volim i ja tebe“-odgovorim joj.
„Onda od danas smo mi cura i dečko?“-upita me.
„Samo ako ti to želiš. Ja te na to ne želim prisiljavati“-odgovorim joj.

Sjedili smo neko vrijeme zagrljeni, a onda nas je ona povukla na krevet. Legli smo jedan uz drugogga. Sreća pa ima veliki krevet. Stavila je glavu na mene i igrala se s našim prstima koji su bili isprepleteni. Tako je i zaspala na meni. Nisam se smio pomaknuti da je ne probdim, ali sam znao da će cjela majica mirisati na nju, na njen prekrasan miris. Želio sam taj miris, želio ssam da uvijek bude samo moja. Nisam ni znao što nam sve slijedi u ovom životu. Nisam znao da li će se naša ljubav naći na kušnji, ali sam znao da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo. Znao sam da ju volim i da samo nju želim.  Ne, ne želim ni jednu djevojku drugu kraj sebe. Želim samo nju. Mislim da je to ono što ljudi zovu prava ljubav i da je ona ta sa kojom želim jednom imati djecu, kojoj želim posvetiti ako zabijem gol, koju želim vidjeti na tribinama kako nosi moj dres, a u rukama drži naše dijete. Mislom da će mi to biti ostvarenje svih snova. U tog anđela sam i ja usnuo. Probudilo nas je kreštanje, a da tko bi drugi vikao nego gospodin ne diraj mi sestru. Probudio je i mene i Božicu. Gospodin je stajao na vratima i u nevjerici gledao. Nas dvoje smo se razbudili, a onda je slijedila prodika gospodina najpametnijega.

„Vas dvoje zaista niste normalni! Pustim te šime da mi utješiš sestru, a ti ju odmah u svoj zagrljaj vodiš. Ne može to tako. Ne želim ćuti ni riječi od tebe. Samo jedno pitanje imam. Zašto si takav Šime? Zašto ju pokušavaš odvući u krevet?“-rekao je, a već kada sam htio sve mu objasniti i opravdati se dodao je.

„Budale jedne, čestitam vam. Ti majmune, čuvaj mi sestru, a Božice ti pritegni lanac ovom mulcu oko vrata“-kaže. Mi se svi puknemo smijati.
Ovaj Ivan je stvarno lud. U trenutku promjeni raspoloženje. Srce mi je skoro stalo, ali ipak ima više sreće nego pameti. Ne želi me valjda nositi na duši. Mogao sam uživati u mojoj Božici. Ivan je izašao uz poziv na ručak. Zajedno smo sišli, a nakon večere sam ja morao svojoj kući. Vjeruje meni Ivan, ali ipak ne još toliko da me pusti da spavam sa Božicom u krevetu.

Što će se sve dogoditi? Hoće li njhova ljubav cvijetati? Hoće li se ispuniti Šimine želje, ili će im nešto ili netko pomutiti planove? Hoće li ipak na kraju Alex vratitit Božicu, ili će Božica biti Šimina? Hoće li prijateljstvo Ivanovo i Šimino opstati obzirom na njegovu i Božićinu ljubav? Na ta pitanja i mnoga druga ćete saznati odgovore čitajući dalje moju priču.

Ekipa sorry što nije bilo nastavka, ali nažalost nisam imala inspiraciju, a i škola me ubijala. Znam škola je gotova prije mjesec dana, ali evo inpiracija je sada došla.
Ovaj nastavak posvečujem slijedećim osobama
pjacazivot
dybalarog
_Snooki_
Anjalovedona
spetrak01

Nadam se da nikoga nisam zaboravila.

Volim vas sve, i usput kako vam se sviđa novi cover priče?

Savršen životWhere stories live. Discover now