LİLİ'NİN KELEBEK ETKİSİ [6]

2.5K 225 143
                                    

♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aşık oldum abv

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aşık oldum abv..

Sınır: +30 Vote ve +30 Yorum

Keyifli okumalar..

Birbirine kenetlenen gözlerimizin arasındaki bu soğuk savaşı bir türlü sonlandırmıyorduk. Beynim, harekete geç, ona hesap sor aptal! diye çığlık çığlığa bağırsada kalbimin fısıldadığı tek şey çok güzel göründüğüydü..

Gözlerinden benimkilere dolanan bir ip vardı, mor bir ip. Bu ip onunla her göz göze geldiğimde varlığını belli ediyor ve bu yabancı adama karşı içimde güçlü bağların ilk ilmeklerini atıyordu.

Beni gördüğüne şaşkın gibiydi, aynı benim gibi. Yanındaki ondan biraz daha kısa boylu arkadaşının yüzünde de aynı şaşkınlık ve ne yapacağını bilemiyormuş gibi bir belirsizlik vardı.

Ve ruhumun tutkulu bir şekilde beni ona ittirmesiyle, ona doğru yürümeye başladım. Rosé yanımda kendi kendine homurdanıyordu ama onu ne yazık ki duyamıyordum. Bilincimi o iri gözlerin sahibine kaptırmıştım ve yalnızca o beni serbest bıraktığında kendi irademe sahip çıkabilirim gibi hissediyordum.

İşin korkunç tarafi bunu istiyormuydum bilmiyordum.

Adımlarım onun önünde durduğunda yüzündeki sert ifade daha yakından görülüyordu. Ona söylediklerim için bana hâlâ kızgın olmalıydı ve Tanrı'ya şükürler olsun ki, ondan özür dileyebileceğim bir an yaratmıştı bana.

"Merhaba," dedim gözlerimi ondan ayırmayarak. Yanındaki arkadaşına bakamamıştım bile, bakışlarının ezici üstünlüğünü fark ettiğim halde bile ona dönüp bakamamıştım. Çünkü büyük bir hipnozun içerisindeymişim gibi hissediyordum.

"Merhaba Jimin." Rosé sahte bir neşeyle selam verdiğinde Jimin'de tıpkı onun gibi karşılık verdi.

"Ah Lalisa, seninle tanışamadık ama Rosé benden mutlaka bahsetmiştir," Jimin'in sonlara doğru bezmiş sesiyle bakışma savaşına son verip ona döndüğümde, bana uzattığı elini tutup sıktım.

Trouvaille •TaeliceWhere stories live. Discover now