7 rész

447 23 13
                                    

én.... én ......nem...akarom....,hogy.....bajod.... legyen....miattam-szipogtam az utolsó pár szót, majd a kezén lévő gyűrűt a gyűrűs ujjamra húzva lassan át ölelt-Yoongie, drágám engem nem érdekel az a ribanc akit el kéne vennem ez engem nem érdekel, engem egyedül csak te érdekelsz érted szóval fogadd el ezt a gyűrűt kérlek nehhh lökj elhh-próbálta törölni s könnyeit  amik folyamatosan folytak a mogyoró barna szemeiből, amire csak belenéz az ember és összetörik, ahogy én-Elnézést felség az istensége várja önöket - nyitotta ki a kocsi ajtaját benjamini  majd jeonguk letörölte a könnyeit, majd sóhajtott egyet és ki szállt a nagy fekete limuzinból,-Benjamin kérem vigye a garázsba az autót-utasította jeonguk a kicsit lelombozott komornyikot, aki csak egy meghajlással és még egy kicsit kijjebb nyitotta az ajtót, amin jeonguk   a bal kezét nyújtva felém, én  érte nyúlva  kis erőtlen kezemet, az ő férfias érdes kezeibe helyezve ki segített a luxus autóból,  majd egy hatalmas kúriát látva a tányér nagyságúra nőttek a szemeim-E... z...... Gyönyörű..... - tényleg csodálatos volt olyan, mint egy mesebeli palota  amiben királyok és királynők élnek, amiről minden kislány álmodik azzal a bizonyos herceggel aki ebbe a bizonyos palotában él, ahogy én is a királyomhoz jöttem ide, nem másért csak jeongukért...


gyere yoongie gyere- szinte simított a hangja olyan lágy és érzelmes áh szinte elolvad az ember a közelében, amint  megfogta a kezem egyből húzni kezdett, közbe hevesen magyarázott, hogy mi merre van, ki milyen szerepet tölt be, meg ilyenek de én inkább őt csodáltam, mint a mondanivalóját.Valóba egy istenség, mert ilyen gyönyörű lény kizárt, hogy halandó legyen  gyönyörű márvány folyosóra ami televolt festmények  és fényképek sokaságával családi fotók jeongukról és a testvéreiről ..gondolom?! és hát persze hatalmas nagy aranyozott ajtókkal, amik közül az a egyik jóval nagyobb volt mint az eddigiek,különböző motívumok  jelentek meg rajta közöttük a holló motívuma, ami a jeon család címere évszázadokon át, az ajtó egy hatalmas nyikorgó hangon tolták ki 4 úr, akik úgy néztek ki mint, ha a man in black filmből teleportáltak volna át ebbe a világba..

gyere yoongie-fogta meg a derekam, majd lassan közelebb húzott, majd a arcát a nyakamba  temette, lassú légzése  kirázott a hideg-hah..-sóhajtottam  fel az érzés miatt, majd karjaimat a nyaka köré fontam-nagyon szeretlek ugye tudod, és nem engedlek át senkinek, te már hozzám tartozol- szorított magához, én meg  felemeltem a fejem, hogy szemébe nézzek, azokba a gyönyörű aranybarna szemébe, amikbe legelsőnek is elvesztem.

ömh jeonguk menni kéne nemh- kérdeztem alig hallhatóan, hogy még véletlenül se   hallja meg senki-igen menni kéne, de szeretném, ha ezután együtt töltenénk a napot?! - mondta mosolygós arccal, majd  a fülemhez hajolva - na meg persze az estét is- lassan felemelte a fejét kacsintott egyet, majd húzott befelé a helységbe, én meg, mint aki egy piros festékbe fejelt bele olyan vakító vörös arccal kullogtam utána.
Amint beértünk a terembe  mindent a luxus és a gazdagság ölelte körbe az egész helyiséget. Mindent arany és drágakő borított, ezt leginkább a bútorokra és a falakra értem, ami a szónak a legszorosabb értelmében úszott a pompában.
Fiam, már hívattalak!- csattant fel egy velem egykorú nagyon szép nő, ében fekete haja egészen a térdéig leért, mogyoró barna szemei jeongukéhoz  hasonlóan csillogott, porcelán bőre tökéletesen sima és érintetlennek látszott a selyem ruhája tökéletesen átadta a törékenységet és kecsességét az asszonyságnak, aki egy díszes kanapén helyezkedett el körülötte inasok rohangáltak ide, oda az egész szobába.  Az egyik inas egy hatalmas legyezővel, legyezte az asszonyságot, aki ezek szerint jeonguk édesanyja.
Anyám itt vagyok, miért hívattál? - hajolt meg illedelmesen  jeonguk, én persze kicsit félénken, de követtem a példáját nem is mertem felnézni nehogy karóba kerüljön egyből a fejem - Látom, hogy a  szolgádat is elhoztad - gondolom, hogy ezt rám értette, hisz éreztem az asszonyság tüzes  tekintetét magamon.  Azt viszont fájt, hogy egyből szolgának nevezett, de mégis mit vártam ?!-Nézz föl fiú!-adta ki a parancsot hirtelen, aminek persze eleget is tettem, az  asszonyság először végig mért, elmosolyodott amire én egy kicsit megilletődötten  lehajtottam a fejem, és  ezek  után csak egy hatalmas kezet éreztem a hátamon ami finoman simogatta a hátamat, én persze egyből felkaptam a fejem az ismeretlen érzésre és persze , hogy jeonguk  nyuszi mosolyával találtam szembe magam, amire még én is eleresztetem egy halovány mosolyt.  

Látom fiam, hogy jól választottál! Nagyon szép fiú, hozzád illő. Remélem ez a fiú képes lesz be gyógyítani a szíveden lévő sebeket -mosolyodott el az asszonyság, ami egész aranyos volt. de sajnos nem értetem, hogy az utolsó pár szó az mi volt, de ahogy megnéztem jeonguk értette, mert elégedetten bólogatott az asszonyság  felé, aki  hirtelen  rám emelte a tekintetét én gyorsan lehajtottam , és a földet kezdtem el kémlelni egyszerűen nem mertem felnézni-Yoongie lehet, hogy a fiam nem avatott be, hogy mi lesz a feladatod ebbe a házba de szerintem az előző beszélgetésből rá jöhettél, ez a menyasszony jeonguk bátyjának a jövendőbelije és halottam dolgokat erről a lányról és szeretném kideríteni, hogy igazak vagy sem ,ezért szeretnélek megkérni legyél a fiam inasa egy jó ideig, és deríts ki minden piszkos dolgot a menyasszonyával kapcsolatban. - fejezte be a mondatát az asszonyság még válaszolni se tudtam, mert egyből ki kísértek, vagyis inkább kilöktek a szobából jeongukkal  együtt.

yoongie ömh ..-vakargatta a tarkóját jeonguk, szerintem ő se tudja, hogy mégis mi a fenét mondjuk egymásnak,  -Komolyan mondom ez olyan, mint egy rossz szappanopera..- sóhajtottam föl, majd neki dőltem az egyik oszlopnak.- yoongie szeretném, ha tudnád, hogy én nem foglak ..- nem vártam meg míg befejezi, mert a szájára tapadva  ügyetlenül, de megcsókoltam amire belemosolyodott a csókba, majd a karjaiba zárva el is felejtettem, hogy az elkövetkező időbe a világom a feje tetejére fog fordulni.

Sziasztok,KÖSZÖNÖM  A 1K megtekintést nagyon boldog, vagyok köszönöm!!!

és mindenkinek aki be csillagozta, vagy likeolta  annak is megszeretném ezt köszönni!

és még egyszer köszönöm, hogy elolvastad ezt a részt, most már gyorsabban fog pörögni a sztori, de ez majd a kövi alkalommal fogjátok csak megtudni! 

nem csak egy szolga vagy  yoonkook fffHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin