Part 8.

2.6K 222 11
                                    


Kattogott az agyam. Vajon tényleg jó ötlet a sátánnal megszállt babába beledugni a farkamat? Ez a maci nagyon be akar jutni a málnásba.. éhen hal.
Néztem az arcát és hát be kell valljam csábító egy ajánlat ez a Jimin. Mármint oké, ő egy gumiból készült, sátánnal megszállt baba.. de úgy értem vannak geci csúnya gumibabák is. Főleg a lány gumibabák, na azok odabasznak. Azok kajakbó' démonok. De amúgy   viccelek, biztos nem megszállt.. csak már túlságosan túlparázom a dolgot a fáradtság miatt, vagy kitudja.
-Hahjjj.. -hagyta el a számat egy reszketeg sóhaj, és a már remegő ujjaimat levettem a baba lábáról. A plafon irányába emeltem fejem és lehunytam szemeim. Képtelen vagyok ilyen szánalmas dolgot tenni. Mert ez az.. hiába erre a célra gyártják őket, egyszerűen képtelen vagyok rá.
Lazán magamra kaptam bxerem és pólóm, majd Jimin mellé feküdtem. Óvatosan magam felé fordítottam arcát és csak bámultam barna szemeibe, mikben el lehetett veszni.
Ez a baba egy mestermű, tulajdonképpen. Mondtam már? Ha nem,  akkor most megint elmondom. Ez a baba egy mestermű!
Ujjaim önálló életre keltek és a baba arcát kezdték simogatni. Ha valós lenne.. mármint ha élne, biztos hogy megpróbálnék a kegyeibe járni, bármibe is kerülne.
Nade így..
-Kár hogy nem vagy valódi. -nyögtem ki halkan. Na nem mintha vágná hogy mi a lópikuláról dumálok, de ez van.
Arca gecire szenvedélyes, még szemei gyermekiek, (mégha gagyi szemei is vannak) ajkait pedig meg sem említem. Pont az ideálom. Dús ajkak, dús haj, barna gyönyörű szem, tökéletes testalkat. Ez a baba kurvára egy mestermű!!!
Jimin feneke nem igazán nagy. Inkább csak kis formás. Kis fokhagyma. Tenyerembe illő, azaz pont jó.
Annyira jó lenne, ha élne!
Tudom amúgy, hogy nincs megszállva meg semmi, csak félelmetes mert nagyon durván élethű!

Arra eszméltem, hogy Jimin arcát fogva, tátott szájjal fekszem. Nyilván bealudtam, ezt a számból ki csurgó nyálam is bizonyítja.
00:02 perc. Faszán bedöglöttem. Nekem kapa lesz hamarosan.
Nagyokat ásítva fordultam a másik oldalamra és próbáltam vissza aludni. Nagy kuss volt, simán el birtam volna aludni, de nem jött össze.
Aztán megint csak mozgolódás, és egy kar fonódik derekam köré. Szemeim kipattantak és egyből elöntött a forróság és a félelem átvette az uralmat agyam, lelkem, testem, szivem, szemgolyóim, farkam, kezem, lábujjaim mindenem felett. Úgy befeszültem, hogy mozdulni sem voltam képes. Volt egy sejtésem ki lehet az, de nem akartam elhinni. Egyszerűen nem! Képtelenség!!
-Különleges képesség, Jungkook. -hallottam meg egy ismeretlen hangot, majd a kuncogást miután befejezte mondatát. Ha lehetséges ha nem, a szemgolyóim mégjobban kipattantak és csak lestem magam elé, miközben remegni kezdett egész lényem. Rá akartam magam venni, hogy felpattanok és kirohanok a szobából, de nem ment. A testem minden tagja megmozdíthatatlan volt. Csak a szemgolyóm mozgott. Ettől pedig még jobban megijedtem. Konkrétan az ájulás szélén voltam! Ez lehetetlen hogy Jimin..
-Játsz velem, Jungkook.. tudom hogy akarod.. -hallottam meg ismét az ismeretlen hangot, ami kibebaszottul erotikusnak hangzott! Majd a kéz.. ami besiklott alsómba..
MI A GECI VAN????!!!!!!! 😨

Rubber Doll [JiKook] //Szüneteltetve+Javítás Alatt//Where stories live. Discover now