2. Přijít na jiné myšlenky

1.9K 102 50
                                    

Hořel...celé jeho tělo bylo, jako v plamenech. Čekal na ten dotyk, jako na spásu, ale když se ho ta ruka konečně dotkla, tak to nepomohlo. Naopak. Jako by v  tu chvíli vybuchnul. Přesto ty dotyky potřeboval, protože když je na sobě necítil, byl naprosto sám, uvězněný v temnotě. Vychutnával si ta pohlazení a laskání se zavřenýma očima a když ucítil jeho hebký jazyk na své levé bradavce, prohnul se v zádech a ze rtů mu uniklo hlasité zasténání. Ve snaze pomoci mu dostat se blíž, pokrčil a roztáhl nohy. Byl to tichý souhlas a zároveň pozvání pro člověka, který věděl, jak způsobit rozkoš. Pomalými, krouživými pohyby obkroužil znovu jeho bradavku a pak jazykem vytvořil vlhkou cestičku k jeho pupíku. A pak to ucítil. Jeho ruku na svém penisu...

,,Malfoy!!!"

Zmateně otevřel oči. Měl tendenci se usmát, protože ten sen byl velice živý a zároveň se v něm probudily vzpomínky na minulou noc.

Kurva. Do prdele. Usnul. Měl odejít ihned, jak Tom usne, ale on usnul, což dokazovaly sluneční paprsky, ozařující celý pokoj.

V tu chvíli se zahleděl na svého společníka, který na něj vrhal rozzuřené pohledy.

To není možný. Tohle ne. Nemůže to přece být...

,,Pottere." hlesnul zoufale. 

Byl to on. Smaragdové oči upřené na jeho obličej to dokazovaly. Neznal člověka se stejným odstínem zelené v očích. A pak taky ta jizva na čele ve tvaru blesku, i když hůř viditelná, než když chodili do školy.

Ztracen v myšlenkách, přemýšlející jestli se nezbláznil ani nepostřehl, že bývalý nebelvír vyletěl do sedu a pro něco se natáhl na noční stolek.

Pokud váhal, zda se opravdu jedná o Pottera nebo ne, hůlka zapíchnutá pod jeho bradou do krku ho přesvědčila, že je to vážně on.

,,Pobavil ses Malfoy?" zaútočil Potter a hůlku mu víc zatlačil do kůže.

Draco se těžce posadil a nad jeho slovy se zamračil. ,,Jak to myslíš Pottere?" Proč se ho tak hloupě ptá? Jistě, že se pobavil. Tahle noc byla snad ta nejlepší, jakou kdy zažil. To mu ale nikdy nepřizná. Navíc. Všechny body jí ubírá to, že se jedná o něj. To Tom nemohl zůstat Tomem? Nebyl to člověk, kterého by si normálně vybral, ale sex byl skvělý. Tom měl prostě být Tom. Merline, za co mě pořád trestáš?

,,Proč jsi to udělal? Chtěl jsi mě ponížit? Vysmát se mi? Tak směle do toho a pak vypadni."

Draco nasadil svůj obvyklý arogantní výraz, když konečně pochopil, o co Potterovi jde. ,,Nevěděl jsem, že jsi to ty, ty ignorante. Myslíš si snad, že bych s váženým panem Potterem někdy odešel domů?" vysmíval se mu přímo do obličeje.

Výsměch vystřídalo překvapení, když nebelvír sklonil hůlku, ale místo toho se vrhnul přímo k němu a pod krkem ho chytil vlastní rukou.

Harry se na něj upřeně díval a v jeho obličeji hledal jakýkoli náznak toho, že lže.

Draco se taky díval, ale narozdíl od bývalého nebelvíra si až moc uvědomoval jejich vzájemnou blízkost, znásobenou tím, že byli oba stále nazí. Teplo z Potterova těla sálalo a ruka, kterou svíral jeho krk mu vysílala do těla elektrické signály. Nechtěl, ale přesto si vybavil včerejší noc. Tu chvíli, kdy jejich těla byla propletena v jedno. A najednou nebylo důležité, že se jedná o Pottera. Byl to pořád ten, který se ho včera dotýkal tak, že ho donutil sténat a vzdychat a prosit o víc.

,,Pottere." vydechl těžce a nebelvír, aniž by si to uvědomil, když slyšel své jméno z takové blízkosti od Draca Malfoye,si olíznul rty.

Ve světle zítřka  //Drarry CZ//Where stories live. Discover now