_ 5 _

306 28 0
                                    

Taehyung stătea în sufragerie,pe canapea în timp ce se juca cu degetele sale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung stătea în sufragerie,pe canapea în timp ce se juca cu degetele sale. Inima
bătându-i tare în timp ce îl privea pe Won
care era de-a dreptul foarte nervos. Acum o oră acesta văzând toată conversatia cu el si Jungkook.

- W-Won..te rog,nu mai țipa. Nu rezolvi cu nimic! Bine?! Asa ca nu te mai comporta de parca as fi copilul tau pe care îl poți controla cum vrei,okay? Nu stii cat de mult înseamnă pentru mine Jungkook iar tu faci asa ? Rostește împingandu-l pe acesta care tocmai venise în fața sa,in acel timp Taehyung ridicându-se.

- Tae,omul ăsta doar te vrea pentru futut! Cat de prost esti incat sa nu îti dai seama? Pe ce planetă trăiești..? Cat timp crezi ca mai poti face asta..? Sa te joci cu sentimentele altora,chiar asa ai ajuns? Javră ce esti! Brusc,Won îl apuca pe băiat de încheietura mâinii drepte. Încheietura baiatului începând sa fie rosie,încercând sa scape,îi era teamă de cea ce avea Won în cap. Stia ca nu era același om pe care îl vedeai mereu. Închizandu-si ochii strâns inima bătându-i si mai tare,parca mai avea puțin si îi sfâșia pieptul pentru a pleca de tot.

Doar câteva secunde si teama dispăruse atunci cand Jungkook apăruse în fața celor doi. Taehyung privindu-l confuz si uimit,luandu-l puțin amețeala.

" Visez cumva..? E chiar aici..? "

Jungkook îl împinse pe Won mai departe de Taehyung. Privirea sa fiind spre el,neavând tocmai o privire frumoasă. Chiar nu voia ca Tae sa pățească ceva. Si stia bine ca a ajuns la timp. Fiind mulțumit de asta.

- Ia mâinile de pe el! Soțul,nu..? Imi pare bine sa te cunosc. Dar un singur lucru îți spun,lasa-l în pace. Nu îl mai atinge. Uita de el. Taehyung e al meu acum. Cand vreau ceva,obțin. Nimeni nu ma opreste. Si nici tu. Ma vrea pe mine,nu vezi? Băiete,ai maxim cinci minute la dispoziție sa pleci de aici. Cu tot ce este al tau. Bineinteles ca..înafară de Taehyung. 

- J-Jungkook..n-nu. Lasa-l,nu te pune cu el. Te rog. E nebun. Îl duce capul la multe. Șopti Taehyung în urechea acestuia,care părea la fel de nervos ca Won. Trăgându-l în spatele său.

- Gata,terminati-vă amandoi. Nu trebuie sa faceți asa pentru nimic. Won,plec eu. În rest,îți dau doar asta..

Taehyung își dădu jos verigheta de pe degetul inelar așezând verigheta în palma lui,zâmbind slab. Îi părea rau,chiar foarte rau. Dar stia ca se va întâmpla asta la un moment dat. Iar altceva nu avea de făcut.

- Sper sa nu te mai văd niciodată.

Iar acestea au fost ultimele cuvinte spuse de Won pentru Taehyung. Totul se terminase cu bine. Trecuse câteva zile venind in sfârșit ziua in care Taehyung e decis sa se mute la Jungkook,de fapt,la iubitul său. Chiar era fericit. Știa ca totusi la un moment dat Won va afla ca îl place pe Jungkook,si chiar nimic nu mai avea sens.

It's a good reason to stay with me|| KookTae || Where stories live. Discover now