_4_

260 30 6
                                    

A doua zi dupa călătorie,Ora: 09:30

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

A doua zi dupa călătorie,Ora: 09:30

Somnul lui Taehyung fu întrerupt de către Won,frecându-se ușor la ochi în timp ce oftă,ridicându-si ușurel capul de pe perna pufoasa si roz. Fiind chiar somnoros,tot restul timpului cat a dormit la visat pe Jeongguk,dar nu avea chiar o explicație pentru asta.

- De ce m-ai trezit..? Dormeam chiar bine.

- Cineva vrea sa te vadă.

- Si anume cine..? Rosti băiatul,ridicându-se imediat de pe pat,mergând la ușă si privind-o.

"Mi-e frică sa deschid usa,pare sa fie cineva important,sunt sigur"

Mintea lui Tae era chiar confuză,teama mișcându-se prin tot corpul lui ca un șarpe,apropiindu-se de ușa si punând mâna pe clanță,deschizând încetișor ușa.

Imediat ce deschise mai bine ușa simții cum inima sa bătea din ce în ce mai tare,privindu-l șocat pe..Jeongguk,nu credea ca acesta va veni aici vreodată,era chiar uimit,neștiind de ce venise aici. Iesii din casa odata cu el închizand si usa.

- Ce vrei? De ce esti aici? Întreba băiatul privind în jos,zâmbind slab,chiar se bucura ca Jeongguk venise aici,dar totuși își aduse aminte de acea zi,în care Jeongguk la folosit,mai mult pentru o aventură.

- Tae,as vrea sa vorbesc cu tine.. Sper ca--

Jeongguk se opri brusc atunci când Taehyung îl îmbrățișă strâns,auzindu-l cum acesta plângea,se simtea prost,foarte,nu si-a dat seama niciodată ca Taehyung îl putea iubii asa mult,chiar îi părea rău,si îsi dorea mult ca totul sa revină,dar stia ca Tae nu îl va ierta asa usor,dupa tot ce ia făcut.

- Mi-a fost asa dor de tine,de ce a trebuit sa faci asta..? Chiar te iubeam,si..î-înca te iubesc,enorm de mult. Dar a durut asa tare tot ce ai făcut. Pot sa spun ca ai distrus tot..

- Știu,si îmi pare rau. Sper sa ma ierți,si poate asa vom mai avea ocazia sa vorbim. Stiu ca prietenul tău te așteaptă,asa ca du-te,putem vorbii si alta data.

- Nuuu! Nu pleca,te rog. Zilele astea nu am avut o stare bună,si tocmai acum parca ma simt mai bine.

- Bine,voi mai sta puțin.

Iar peste câteva minute cat timp aceștia au mai vorbit,in sfarsit Tae intră în casa,cu zâmbetul pe buze,mergând la Won. Dar ceva nu era bine,știa ca îl iubea si pe Won,si era atât de rău,pentru ca nu voia sa îl rănească daca va afla ca îl iubește si pe Jeongguk,ei bine,aici deveniseră complicat,si trebuia sa faca o decizie cat mai repede. Stiind ca nu va putea sa fie asa tot restul vieții sale.

"Sa raman cu..Jeongguk..sau cu Won?"

E dificil,sa iubești doua persoane,în același timp,în timp ce unul dintre ei îți face zilele mai frumoase,iar celălalt,are grijă de tine de parca ai fi un copilaș,cea ce este dragut,în timp ce mereu nu te obliga prea multe.

Dar Taehyung nu putea sa faca asta,o decizie trebuie luată,si odată ce ai decis,trebuie dusă până la capăt,chiar daca devine din ce în ce mai greu.

Se tot gândea până când Won îsi puse mâinile pe umerii lui,atenția lui Tae fiind spre el.

- Esti prea atent la ceva,la ce te gândesti? Ma lași sa te astept asa fara sa îmi spui ce ai pățit?

- Won,n-am pățit nimic,jur,sunt bine,mai bine ca niciodată,chiar mi-am revenit.  

- Oh,atunci ma bucur. 

- Dap,si înca ceva,mâine voi ieși la o plimbare,sper sa nu te superi daca ies puțin.

- Nu,nu ma supăr. Spuse zâmbind,sărutându-l scurt pe buze.

Taehyung zâmbi apoi fugii în dormitor așezându-se pe pat si  luându-si telefonul din buzunar,decizand sa îi dea mesaj lui Jeongguk. Zâmbind cand vazu ca acesta îi răspunse imediat,începând sa vorbească cu el. 

" În noaptea asta sunt sigur ca nu dorm "

" În noaptea asta sunt sigur ca nu dorm "

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
It's a good reason to stay with me|| KookTae || Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum