På väg

13 1 0
                                    

I förra delen:Jag satte mig upp i sängen och kramade om mina föräldrar -NU KAN VI GÅ TILLSAMMANS !! SKREK Estelle och hoppade på mig .
💛💛💛💛💛💛💛NU💙💙💙💙
💛💛💛💛💛ALICE💙💙💙💙💙
Min familj gick ut ur mitt rum och jag gick in i min WIC. Framför spegeln som täckte ena väggen ,släppte jag ut min hästsvans så att mitt långa guld blonda hår 'rullade' ner för ryggen ner till midjan. Gabriella och Estelle kom in rusande -WOW,sa Gabi (smeknamn). Dom satte genast igång att fläta mitt hår i en snygg fiskbensfläta. När flätan var klar satte jag på mig en knal rosa magtröja och ett par åtsittande jeans. Jag kastade skämtsamt håret bak och gick ut ur WICen ,ner för trapporna och in i köket där pappa stod och lagade pannkakor. Jag,Gabi och Estelle satte oss vid bordet och började äta pannkakorna.
💘💘💘💘💘WILLE💔💔💔💔💔
TACK!!! skrek jag till mamma och gav henne en bamse kram. Jag och mamma satte oss vid bordet och jag ringde direkt till min bff(LOL) Edward för att berätta
🚢🚢🚢2 veckor senare 🚢🚢🚢
◀️◀️◀️◀️ALICE▶️▶️▶️▶️▶️▶️
Vi var på väg att hämta Gabi och Estelle som hade sovit över hos Gabi. Gabi och Estelle stod och väntade på oss med två stora resväskor. Jag hoppade ut ur bilen och hjälpte dom med väskorna in i bakluckan,och så var vi äntligen på väg till ett två veckorsläger på Gotland. vi åkte den en timmes bilresa från Stockholm ner till Nynäshamn och jag kanske råkade somna så när jag vaknade av Estelles röst som skrek vakna i mitt öra hoppade vi ut ur bilen gick fram till biljet kassan och lämnade våra biljetter och gick in i båten till våra stolar och satte oss och väntade på att båten skulle åka ut på den 3 timmar långa resan.
.
.
.
Väldigt lång mening i slutet.

Love is to fab to be realWhere stories live. Discover now