Paid Stories Programmet

221 1 0
                                    


Kære Wattpadder!

Som mange af jer allerede har opdaget, lancerede Wattpad for nyligt et nyt program kaldet "Paid Stories. " Nu er programmet også kommet til det danske Wattpad, og vi vil selvfølgelig sørge for at fortælle jer alt om det.

Information om programmet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Information om programmet

Kort fortalt er Paid Stories programmet skabt med det formål at give udvalgte forfattere mulighed ved at tjene penge på deres historier ved hjælp af bidrag fra læserne. Som læser kan du nu støtte dine yndlingsforfattere ved at købe "Coins" og bruge dem til at låse op for ekslusive historier og kapitler. På den måde kan du være med til at støtte forfatternes arbejde og sørge for, at de kan fortsætte med at skrive de historier, som vi alle elsker!

Da vi har fået et par bekymrede henvendelser omkring programmet, vil vi lægge ud med at gøre følgende klart:

Wattpad er fortsat en gratis app, og der vil altid være hundredevis af millioner af gratis historier tilgængelige på platformen. Det lover vi!

Paid Stories programmet er skabt for at hjælpe særligt udvalgte forfattere med at tjene penge på deres arbejde. Der er absolut ingen, som tvinger dig til at bruge penge på at læse disse historier, det er helt op til dig selv. Desuden er det vigtigt for os at påpege, at "Betalte Historier" på nuværende tidspunkt kun er tilgængeligt for engelske og spanske historier. Alle danske historier på Wattpad vil altså fortsætte med at være gratis.

Derudover vil vi opfordre alle til at huske på, at Paid Stories programmet er et tegn på, at Wattpad fællesskabet vokser og trives! Det kræver en stor mængde tid, kreativitet og dedikation at dele sine værker på Wattpad, og forfattere fortjener at blive belønnet for deres hårde arbejde. Wattpad har udvalgt historier og forfattere med et særligt stort potentiale og givet dem en mulighed for at finansiere deres skrivning. Som læser kan du være med til at gøre en vigtig forskel i deres liv og karriere.

Vi er derfor begejstrede for at kunne præsentere Paid Stories!
Bliv hængende for nyheder om, hvordan vi planlægger at udvide programmet til flere forfattere og læsere.

Ofte stillede spørgsmål:

Er formålet med Wattpad ikke, at det er gratis? Jeg tilmeldte mig Wattpad, fordi jeg kunne læse uden at skulle betale.
Wattpad er et sted, hvor forfattere og læsere kan være fælles omkring historier, som betyder noget for dem. Et lille udvalg af historier er inkluderet i Paid Stories programmet, som giver forfattere en måde at tjene penge på sit arbejde.

Vi ved, at gratis læsning er vigtigt for mange medlemmer af vores fællesskab. Millioner af historier på Wattpad vil altid være gratis at læse.

Betyder dette, at Wattpad bliver en betalt platform?
Absolut ikke. Der er stadig hundrede af millioner gratis historier på Wattpad, og det kommer ikke til at ændre sig. Wattpad vil også altid være en gratis app, tilgængelig uden omkostning for fællesskabet på over 70 millioner passionerede Wattpaddere over hele verden.

Guide - Sådan bruger du WattpadWhere stories live. Discover now