Wattpad Ambassadors

240 4 1
                                    

Wattpad Ambassadørerne er en gruppe af mennesker, der arbejder frivilligt med Wattpad samfundet. De hjælper brugere nye og gamle, hjælpe med at organisere historie kategorier, arrangere fællesskabs initiativer og meget mere!

Ambassadørerne er nogle dedikerede bruger, som elsker Wattpad og gerne vil give noget tilbage til fællesskabet, som tak for alt det Wattpad har gjort for dem. Brugerne er både læsere og forfattere, kommer fra alle afkroge af verden og til hører vidt forskellige aldre, socialelag og etnicitet. Men de har alle det vil fælles at de elsker Wattpad og gerne vil hjælpe andre brugere og sørger for at de får en god Wattpad oplevelse. 

På Wattpad kan du se et symbol ved siden af nogle profilbilleder.  Det gamle symbol med det blå W så sådan her ud:

  Det gamle symbol med det blå W så sådan her ud:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Men det splinter nye symbol ser sådan her ud:

Hvis du ser ovenstående symbol ved siden af en brugers profilbillede, betyder det, at du kigger på en ambassadør profil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hvis du ser ovenstående symbol ved siden af en brugers profilbillede, betyder det, at du kigger på en ambassadør profil.

De er her for at hjælpe dig, så du kan stille dine spørgsmål på den officielle ambassadør side, som du finder her Ambassadors. Eller du kan finde en af de mange sprog profiler, hvor man kan snakke med og stille spørgsmål til ambassadører der f.eks. taler spansk, fransk, svensk, italiensk, dansk(vores profil)... osv.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan man bliver Wattpad ambassadør, og hvilke kriterier man skal opfylde for at blive taget i betragtning, så læs bogen 'The Ambassador Program', som du kan finde på den officielle ambassadør profil.

Hvis du føler, du er klar på opgaven, skal du udfylde de ansøgningsskemaer, som du finder i profilens biograf eller i første kapitel af bogen. Ansøgningsskeamet åbner og lukker på forskellige tidspunkter af året, så følg ambassadør profilen for at holde dig ajour med hvornår du kan ansøge. Mange af de forskellige ambassadør profiler vil også minde dig om, hvornår tilmeldingen starter og slutter, når processen begynder. Hold også øje med disse beskeder.

Guide - Sådan bruger du WattpadWhere stories live. Discover now