The Wattys 2017 - Afsluttet

74 4 0
                                    

The Watty Awards er Wattpads årlige globale fejring af historiefortælling, og først og fremmest er det en konkurrence for brugerne hvor de kan tilmelde deres bedste værker uploadet på Wattpad i løbet af det sidste år!

Når tilmeldingen åbnes den 15. juni 2017, får du mulighed for at tilføje tagget #wattys2017 til de historier, du ønsker at tilmelde. For at være berettiget til at deltage i årets Wattys skal en historie:

1. Have mindst 5 kapitler udgivet efter 1. september 2016, eller

2. Markeres som "Afsluttet", hvor alle kapitler er offentliggjort efter 1. september 2016

Bemærk! The Wattys 2017 tager ikke imod tilmelding af dansksproget historier, men hvis du har en historie skrevet på et af de 10 tilgængelige sprog, kan du tilmelde dem.

Andre krav, der skal overvejes, når du indtaster din historie, er at den kan være af en hvilken som helst genre eller rating, den må ikke krænke Wattpads indholdsretningslinjer eller servicevilkår. Det skal være være din egen historie, og den skal være fuldt tilgængeligt på Wattpad.

I år accepterer The Wattys kun tilmeldinger på 10 sprog: engelsk, fransk, spansk, italiensk, malaysisk, tagalog, tyrkisk, portugisisk, tysk og indonesisk. Hvis dit sprog ikke er inkluderet, kan du desværre ikke vinde, man du kan stadig tilføje tagget til din historie.

For mere information om The Wattys 2017 gå til profilen TheWattys for at læse de fulde regler og bestemmelser, samt de officielle retningslinjer og ofte stillede spørgsmål.

Held og lykke til alle tilmeldingerne!

Guide - Sådan bruger du WattpadWhere stories live. Discover now