14. Nákupy

360 23 2
                                    

Jane's POV
Ráno jsem se probudila a Jungkook nikde. Že by se mi to jen zdálo? Ne, ne, ne. To ne. Vstala jsem a šla prohledat dům. Hned co jsem vyšla z pokoje, ucítila jsem příjemnou vůni, která se linula nejspíš z kuchyně. Šla jsem tedy tam. Jungkook tam stál a dělal nejspíš palačinky. Já tam stála a koukala na něj. Byl jenom v teplákách na spaní (neříkejte, že byste ho nechtěli taky takhle vidět ;)). Hleděla jsem do prázdna a přemýšlela, když mě najednou probudil z myšlenek: ,, Dobré ráno. "  Opíral se o sporák a já se pořád divila, že si mě všiml až teď. ,, Dobré. " řekla jsem jen. ,, Připravil jsem nám snídani. " řekl. ,, S čím budou ty palačinky? " zeptala jsem se. ,, No.. Našel jsem javorový sirup a jahody. " řekl. ,, Dobře. Kde chceš jíst? " zeptala jsem se. ,, Prosklená zeď. " řekl a já to pochopila. Pomohla jsem mu tam nanosit vše potřebné a spolu jsme se usadili na huňatém koberci. Jedli jsme a dívali se na Seoul. Nic víc. Ani jsme si moc nepovídali. Spíš vůbec.

,, Půjdem dneska koupit ty papuče? " zeptala jsem se, když jsme umývali nádobí. ,, Jo. Klidně. Ale musíme nakoupit i jídlo, protože ledničku máš vyžranou." řekl. Začali jsme se smát. ,, Tak jo. A kdy půjdem? "zeptala jsem se. ,, No... Jestli chceš nějaký oběd, tak asi hned teď. " řekl. ,, Tak jo. " schválila jsem.

Doumývali jsme nádobí, převlékli se a šli jsme tedy nakoupit. Nejdříve jsme šli koupit ty papuče. Já jsem si koupila bíle králičí papuče a on si koupil černé králičí papuče. Pak jsme šli koupit jídlo. Nakoupili jsme a šli jsme domů.

,, Co chceš na oběd? " zeptala jsem se. ,, Něco objednáme. Co bys řekla na sýrovou pizzu? " zeptal se. ,, Beru. " odpověděla jsem. Objednali jsme tedy pizzu.

Celý den se nic moc nedělo. Dívali jsme se na film a šli jsme spát celkem brzy.

Otrok {j.jk.} ff CZWhere stories live. Discover now