7. Zaleží na tom, cos udělal venku.

587 29 0
                                    

Byla jsem už skoro u toho světla. Najednou jsem však otevřela oči. Ležela jsem ve své posteli. Posadila jsem se a koukla se na ruky. Měla jsem je obvázané. Koukla jsem se na stůl a tam byly rozházené léky z mé lékárničky. Najednou jsem uslyšela něčí kroky, blížící se k mému pokoji. Hned jsem šla zamčít. Kliku někdo uchopil a chtěl otevřít, ale marně. Ten někdo se uchychtl. Já pouklízela tu spoušť a šla si lehnout.

Jungkook's POV
Chtěl jsem jít za ní, ale bylo zamčeno. Takže žije!!! Zachránil jsem jí život!!! Šel jsem si lehnout a hned jsem usnul.

Druhý den šla ven.  ,, Ahoj. " pozdravil jsem ji. ,, Proč jsi mě zachránil? " zeptala se stojíc zády ke mně. ,, Protože jsi moje kamarádka. " odpověděl jsem jí. Nemůžu jí říct, že ji miluji. Teď ne. Ona se jen uchychtla.  ,, A proč jsi tam nechal tu spoušť? " zeptala se. ,, Zamčela jsi. " odpověděl jsem jí. ,, Takže za to zase můžu já. "  ,, Ne to né. Jenom... "  ,, Nezáleží na tom, cos udělal tam, ale na tom, cos udělal venku. " řekla a šla pryč. Co to mělo být? Musím říct Lucy, že na ostatní úkoly kašlu.

Šel jsem za ní na to místo. ,, Ale, ale... Jdeš na další úkol? "  ,, Ne. Jdu ti jen říct, že na ně kašlu! " řekl jsem poněkud nahlas. ,, Ahá.. Tak kašleš.. Jak myslíš.. Na něj. " poručila 2 dost silným mužům. Jeden z nich mě přirazil ke zdi a chytil mě pod krkem. Já jeho ruku odstrčil. On mě chytil a odhodil na protější stěnu. Ten druhý mě pak kopl do ramene. Pak vzal mou hlavu a 2x s ní flákl o zeď. Pak mě ještě 5x kopli do břicha.  ,, Nechte ho bejt!!! "

Otrok {j.jk.} ff CZWhere stories live. Discover now