Capitolul 91

8.3K 356 122
                                    

"Pizza a fost bună. Bere este?" Sam și-a șters gura cu un șervețel, ochindu-l pe Justin atunci când a adus vorba de bere.

"În frigider." Am răspuns. Cel puțin acolo le-a pus Justin.

"Merg eu după ele." Kayla, pentru un motiv necunoscut mie, s-a oferit să meargă după berile lor. Tocma am înghițit ultima mușcătură din felia mea de pizza, și sunt plină. Toți suntem plini.

"Cine e blonda asta? Vreo prietenă de-a ta, Denzel?" Sam a întrebat, uitându-se cu obrăznicie în urma Kaylei. Lucas și-a scuturat capul, așezându-mă mai bine în poala lui. Îmi cam amorțise fundul iar vântul începea să fie tot mai răcoros.

"Nu, e prietena Miei." Lucas i-a răspuns pe un ton plictisit, fiind deja foarte bine obișnuit cu interesele lui Sam. Telefonul lui Lucas a început să îi sune, și am tras cu ochiul să văd cine îl apela la ora asta. Nu am reușit să văd că Lucas a închis telefonul și m-a rugat să mă ridic ca să poată să se retragă undeva să vorbească.

M-am ridicat ca să îl las pe el să se ridice, și m-am uitat cum merge la o distanță destul de mare față de noi, încât nu aveam cum să aud ce spune. Ori sunt eu paranoică, ori se petrece ceva.

"Și câți ani are? Arată prea bine ca să fie minoră." Sam încă își continua ancheta despre Kayla. M-am uitat urât spre el, ocupând locul pe care stătea Lucas adineauri.

"Sam, ai putea să nu îmi mai hărțuiești prietena? Nu e vreo ușuratică de-a ta ca să o tratezi în felul ăsta." Nu m-am putut abține să nu îi spun vreo două, altfel nu se potolea, și nu accept să văd cum Sam o tratează pe Kayla precum un obiect sexual, așa cum face cu toate. Nathan s-a uitat la mine de parcă mi-ar fi mulțumit că am spus-o eu și nu el. Lucrurile ar fi ieșit mai urât dacă ar fi spus-o în felul lui.

"Ți-am spus că Mia a prins atitudine, ai grijă." Justin l-a înghiontit cu piciorul pe Sam, râzând împreună cu ceilalți doi amici pe seama lui, în timp ce Kayla tocmai se întorcea cu niște beri în mâinile sale.

"Scuze, Mia, nu o să fiu nesimțit." Sam chiar își ceruse scuze de la mine. Era un progres, putea să însemne ceva. Mi-am dat ochii peste cap, și în timp ce îl auzeam pe Dean refuzând berea pentru că o să conducă, m-am uitat din nou la Lucas.

Cu cine vorbește băiatul ăsta?

Pe când mă hotăram dacă să merg la el sau să nu merg, tocmai și-a încheiat apelul. A mai butonat câteva secunde telefonul apoi și-l băgase în buzunar, îndreptându-se spre noi.

"De ce nu vine Tina aici?" Dean a întrebat, privind-o pe Tina în casă, stând alături de părinții ei, gemenii și părinții mei.

"Nu se simte bine." Adam a răspuns, curățându-și tricoul de ketchup. El a fost singurul care a stat atât de mult de vorbă cu ea. Nici măcar Sam sau Justin nu s-au sinchisit să o facă să comunice mai mult.

"Pe naiba, Adam." Sam a luat o înghițitură de bere. "Face pe mironosița din nou, exact ca și Alli." A continuat, făcându-mă să-mi ciulesc urechile.

"Care-i treaba cu Alli?" Justin l-a întrebat doar curios, deloc ofensat. Am fost nevoită să mă ridic din nou în picioare, ca să îl las pe Lucas să stea jos iar eu în poala lui. Altfel unul dintre noi trebuia să stea în picioare, sau pe jos ca și Sam.

"E isterică și se comportă bizar. Nu știu, omule, nu o înțeleg, parcă-i altă persoană." Continua să bea din sticla cu bere, iar mirosul lichidului deja mi-a ajuns la nas și m-a făcut să mă strâmb. "Tu încă ți-o mai tragi cu ea?" Sam și-a întors capul brusc spre Nathan. Mi-am tras o palmă mintală.

Make me | 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum