Shiplerin çocukları olsaydı nasıl benlikleri olurdu? 1

849 39 40
                                    

Şimdi arkadaşlar aklıma çok müko bir fikir geldi. Bir kaç bölüm bazı shiplerin çocuklarının benliklerinin nasıl olacağı hakkında konuşacağız. Amacım 2 bölüm hetero ship yapmak 2 bölüm 2 bölüm gay/lezbiyen hip olacak. Tabii shipler fazlalışırkarsa 3 bölüm de olabilir. Her bölğmde 6 ship yapmaya niyetliyim. Ayrıca istek alıyorum. Buradaki shipleri okuduktan sonra yazın ki zaten yazdığım shipleri yazmayın. Hadi başlayalım.


1) Bakudeku
Benlik: Patlayıcı vuruş
Açıklama: Aynen Midoriya gibi vuruş teknikleri vardır ama bu vuruşlar sonunda vurduğu şeyler istediği zaman patlar. Fakat bu patlama ve vuruş vucüdundaki kan damarlarına zarar verir.

(Midoriya'nın kemiklerinden ve Bakugou'nun kaslarından sonra kan damarları yapmak istedim zarar gören XD)

2) Kiribaku
Benlik: Patlayıcı Duvar
Açıklama: Kullanıcının vücudunun etrafı sertleşir ve bir duvar gibi olur. Bu duvar bir eşya ya da kişi ile etkileşirse (dokunarak kısacası) patlar. Bu patlama kullanıcıya çok zarar vermese de bir seferde çok patlama vücudunda bazı izler bırakabilir.

3) Tododeku
Benlik: Element dalgası
Açıklama: Kişi ister ateş ister buzu vücudundaki fiziksel güç sayesinde dalgalar halinde etrafına yayabilir. Bu dalgaların büyüklüğü ve kullanım zamanı arttıkça vücudundaki kemikler zarar görür.

4) Todobaku
Benlik: Patlayıcı Elementler
Açıklama: Kullanıcı ateş/ya da buzu kullandıktan sonra kalan parçalarını istediği gibi patlatabilir. Fakat bu patlamalar buz/ateş kütlesi ne kadar fazlaysa o kadar kişiyi zorlar.

5) Kamisero
Benlik: Elektrikli Bantlar
Açıklama: Kullanıcının kollarından çıkan bantlar kullanıcı istediğinde etkinleşir ve üzerinden elektrik akımı geçer. Fazla kullanımı kullanıcının beyninde kısa devre oluşturabilir.

6) Kirisero
Benlik: Sert Bantlar
Açıklama: Kişinin kollarından çıkan bantlar kişi istediğinde sertlerşir ve kullanıcının bıraktığı gibi kalır. Bu benliğin çok bir yan etkisi olmasa bile sertleştirme işlemi kişinin staminasını yer.

Hadi ilk bölüm adına bir extra yapam djdn

7) KiriKami
Benlik: Elektrikli bariyer
Açıklama: Vücudunu kasıp sertleştirdiğinde elektrik akımını donduracak bir kıvama gelir. Bunun üzerine vücudunun her yerinde bariyer mantığında elektrik dolaşmaya başlar. Ne kadar elektrik voltu artarsa o kadar kişi zarar görür.

Boku no Hero AcademiaWhere stories live. Discover now