Začátek

93 1 3
                                    

Vypravěč
Před několika lety žili dva lidé Hamato Yoshy a Thenk Shen (nevím jak se to píše😢) hodně se milovali, Yoshy byl z dobrého krakovského rodu a Shen ze zlého magického královského rodu ale to jejich lásce nebránilo. Až do toho osudného dne kdy vznikl Auradon a Shen musela prič rychle vzala Raphaela jednoho ze svých 3 synů, utekla do lesa a přitom zabila spoustu lidí. Po pár dnech ji chytili a odvezli na ostrov Stracených. Za měsíc se jí narodil syn Michelangelo. Jak léta plynula Shen (aby se chlapcům nestýskalo po otci ) si vzala kapitána Hůka a Yoshy si vzal Kathrin May (protože chlapci potřebovali matku).

Když jim bylo 16
V Auradonu:
Mladý princ Leonardo byl právě se svou rodinou a začal mluvit ,,mé 1 rozhodnutí jako krále je že děti z ostrova Stracených mohou chodit do školy" jeho rodina se zděsila ,,nebojte začnu jenom s 4 kteří to nejvíc potřebují a když to nevijde tak to necháme".
,,Kdo jsou rodiče?" zeptal se Yoshy. ,,Jafar, zlá královna, Shen a Zloba." při vyřčení toho slova se jeho otec zděsil ,,Ne" ,,ale tati děti jsou snad neviné"
řekl a udělal psí oči. ,,No tak fine." odvětil jeho otec.




Na ostrově:

(Mal=Karai, Evie=April, Carlos=Mikey,Jay=Cassey)
Karai
Když jsme dozpívali objevili se tam naše rodiče a zavedli nás domů ,,tak děti naše ode dneška budete chodit na Aradonskou střední" já s Ap jsme vykřikly ,,cooo" a kluci na to ,,nééé" ,,to je dobře že né protože potřebuji pomoci ze záhonem růží" řekla Shen. ,,I když možná bych tam mohl jít" řekl Mikey.
,,Ale jsou tam psy"
,,Nejdu" vykřikl a běžel se schovat, nedivím se mu kdyby mi matka říkala takovéhle věci o psech také bych se bála. Cassey mezitím vydal všechny věci co ukradl na stůl. Jafar hned popadl lampu a začal o ni třít rukou
,,zkoušel jsem to nefunguje" řekl Cassey. Po dlouhé době dohadování máma vyhrála a my budeme muset do školy. ,,Ještě něco musíte mi přinést hůlku víly Kmotřičky a s ní poruším barijéru a já se stanu vládkyní celého světa" ,,snad my" opravila ji zlá královna. ,,Počkat eště pro tebe mám něco" řekla a zkoušela otevřít lednici. Když ji otevřela dala mi knihu ,,je to kniha kouzel a teď je tvoje a ty teď budeš vytvářet svoje vlastní vzpomínky tím že mě poslechneš na slovo!" mezi tím dala královna kouzelné zrcadlo April a Shen zas Mikeymu dala kouzelný náhrdelník pro štěstí. Najednou venku něco zatroubylo byla to Auradonská limuzína. My jsme rychle naházeli do kufru věci a šli si sednout...

  Pokračování příště...

Tak první díl napsán.😺😏🍕🐢🐢🐢🐢

tmnt+následníciΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα