💖Nyolcadik💖

55 1 0
                                    

1 nap volt nyári szünetig. Szerda volt, és fájt mindenem a nyakam a hasam a hátám meg a fejem is. Volt egy barátom is elfelejtettem mondani, ő volt a leges legjobb barátom l.M ezt a nevet ő adta magának hahaha amúgy az eredeti neve Changkyun.

Helyes volt

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Helyes volt. Minden lány oda volt érte csak egy gond volt ő is meleg, még év elején nagyon rám hajtott csak én nem fogadtam el mert ő rá csak barátként gondoltam. Na mindegy vele találkoztam, mivel már az utolsó pár napon nem tanultunk ezért mindig kint voltunk, leültünk kint egy padra és elkezdtünk beszélgetni hogy kivel mi történt én nyilván hazudtam mert nem mondhattam el. De észre vette a nyakam mert úgy fordultam, megkérdezte hogy az mi én meg csak annyit mondtam:
- Semmi csak bevertem. - mondtam kissé rosszul érezve
Mondta:
- Nem hiszem, úgy néz ki mintha valaki folytogatott volna. - mondta
Nem tudtam volna mit csinálni ezért elmondtam de előtte nyeltem egy nagyot mert azt mondta az apám hogy ne mondjam se anyának se senkinek.
- Apám megvert és majdnem meg is folytott. - mondtam és elkezdett folyni a könnyem
- Miiiii???!!!
- Igen ezt csinálta, de kérlek ne mond el senkinek mert a fülébe jut és nekem végem. - mondtam
- De miért vert meg?
- Wonho miatt. - mondtam
- Az a helyes menő srác? Na ne mond hogy együtt vagy vele.
- De igen együtt vagyunk
- Hogy szedted fel?
- Hosszú story. - mondtam
- Szerencsés vagy
És miután elmondtam az egészet szorosan megölelt és én is, alig akartam elengedni hahaha. Vége volt a sulinak véééégre! De miután kiléptem a kapun apám fogadott az autójával, lehúzta az ablakot és az mondta:
- Szállj be, haza viszlek
Én nem mondtam semmit csak elkezdtem futni ahogy tudtam de utánam futott. És utol ért megfogta a táskám és elkezdett húzni én megpróbáltam kiszabadulni de nem tudtam mert nagyon erősen fogott. Kinyitotta a csomag tartót és bele dobott, nem tudtam kijönni, nálam volt a telefon gyorsan levettem a fény erőt mert észre vette volna. Írtam egy üzenetet Changkyunnak de lenémitottam mert hangos lett volna, azt írtam:
- Segítssss!!!! Az apám elrabolt
- Miiiii??? Hova mentek?
Mivel a csomag tartóba voltam nem láttam semmit de volt egy lyuk az oldalán ezért láttam, nem mentünk gyorsan ezért elővettem az egyik füzetem és kitéptem egy lapot és elkezdtem darabokra tépni de nagyon halkan és elkezdtem dobálni ki azon a lyukon hogy megtaláljon Changkyun. Írtam neki:
- Az iskola előtt rabolt el, szórok el papír darabokat kövesd
- Oké. - mondta
Mentünk mentünk én pedig dobáltam el tovább, amikor megáltunk nagyon megijedtem, próbáltam nyugodt lenni de be adott nekem valamilyen cuccot, altató volt. És egy kis házban ébredtem fel, gyorsan megkerestem a telefonom és írtam Changkyunnak hogy:
- Itt vagyok egy házba siess
- Itt vagyok a kapu előtt és látom az apád is ott van a ház mögött
- Kérlek siess
- Próbálkozom. - mondta
Én pedig megpróbáltam kinyitni az ajtót ami ki is nyílt csak egy baj volt ott ált előttem az apám,
- Szökni próbálsz te kutya? - mondta dühösen
- Nem. - mondtam és elkezdtem sírni
Megfogta a pólóm nyakát és felhúzott és megütött egyszer amikor valaki hátulról leütötte Changkyun volt. Gyorsan felkapott a határa és elkezdett futni a kocsi felé gyorsan segített beülni és indultunk is......

💫💫Remélem tetszett nektek ez a rész💫💫

My medicine is He [Hyungwonho ff.](Befejezve)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang