🧡Ötödik🧡

76 3 0
                                    

Felkeltem és Wonho feküdt mellettem még aludt, olyan aranyosan mint egy baba. Elég durva ami köztünk történt nem hittem volna hogy ilyen gyors lesz ez az egész, de élveztem szóval nem volt benne megbánás hogy hagytam neki. Elmentem zuhanyozni, éreztem hogy ég a nyakam csak nem tudtam hogy miért amikor befejeztem a zuhanyzást akkor megnéztem a tükörben és egy folt volt ott,vissza emlékeztem amikor rá jöttem hogy múlt éjjel Wonho csinálta, raktam rá sebtapaszt. Gyorsan felöltöztem és elmentem reggelizni amikor anya rám írt hogy 15 perc és itthon vannak. Amilyen gyorsan csak tudtam rohantam fel Wonho-t felkelteni hogy anyumék mindjárt itthon vannak és gyorsan keljen fel és zuhanyozzon le és öltözzön. Rossz volt hogy így el kellet zavarom és nem tudtam vele ezt megbeszélni de majd következőleg. Amikor kész lett gyorsan adott a számra egy puszit és ment el, meglepődtem hogy miért adott de bele törődtem. Leültem a kanapéra bekapcsoltam a tv-t és anyumék itt is voltak. Köszöntem hogy:
- Sziasztok. - mondtam vidáman
Ők is köszöntek hogy:
- Szia. - mondták ők is vidáman
Én felmentem a szobába hogy elgondolkozzak azon hogy mit fogok csinálni mi van ha Wonho járni akar velem? Ez nem lenne baj, örülnék neki csak az lenne a baj hogy a szüleim nem mert apum homofób szóval ja, anyum nem tudom még tőle nem kérdeztem. Szóval nem tudom mit csináljak. Mit kéne tennem? Annyira nehéz most ez, mert nagyon szeretem Wonhot. És ha apum rá jön akkor én hallott ember vagyok,megver vagy rosszabb tényleg megöl. Azt el is felejtettem mondani hogy nem vagyok vele valami jóban mert ő a nevelőapám, volt egyszer hogy vissza beszéltem 12 éves lehettem, és úgy megvert hogy alig tudtam megmozdulni azóta nem merek vissza beszélni. Annyira félek tőle, és az még egy kis dolog volt de ez? Ez nagy dolog és ezt nem tudom megmondani a szemébe hogy apa meleg vagyok és szeretek egy fiút, igen apának hívom már régóta. Mert azon nyomban megütne. És ezt nem akarom, mert ki tudja mit tenne még velem. Szóval inkább jobb ha magától jön rá mert akkor nem kell szenvedni meg minden, mondjuk lehet rosszabb ha nem mondom el de nem érdekel legyen ami legyen nem mondom meg neki. Aztán felhívtam Wonhot hogy nincs-e kedve holnap át jönni mert a szüleim nem lesznek itthon, szerencsére igent mondott. Így legalább át tudjuk beszélni ami történt. Hallottam hogy kopogott és gyorsan leszaladtam és kinyitottam az ajtót és behívtam. Köszönt hogy:
- Szia. - köszönt szomorúan
Én is köszöntem hogy:
- Szia. - közben furán néztem rá
Felmentünk a szobámba és leültünk, elkezdtünk beszélgetni, mondta hogy:
- Kicsit mérges vagyok hogy csak úgy elküldtél. - mondta szomorúan
Hát mert a szüleim itt voltak majdnem és azt akartad volna hogy meglássanak?
- Nem. - mondta még szomorúbban
- Oké, oké bocsi. - mondtam megbánva
Erre megcsókolt és el lökött az ágyon, elkezdtünk csókolózni és Wonho elkezdett vetkőztetni a pólómmal kezdete,én is levettem az övét és folytattuk tovább a hosszú csókot amikor annyit hallottam hogy valaki kinyitja az ajtót.......

💫💫Itt a következő rész is, remélem tetszett nektek nemsokára hozom a következő részt is💫💫

My medicine is He [Hyungwonho ff.](Befejezve)Onde histórias criam vida. Descubra agora