💛Hatodik💛

67 4 0
                                    

Apa volt az. Nagyon megijedtem. Nem tudtam hogy mit csináljak, annyit láttam hogy apa odajön hozzánk és Wonhot lehúzza rólam és le dobja és apa ennyit mondott:
- Takarodj innen. - mondta dühösen
Wonho annyit mondott nekem hogy:
- Sajnálom. - mondta keservesen
És el futott. Nem tudtam mi vár rám de sejtettem hogy ennek nem lesz jó vége, amire csak annyit éreztem hogy megfogja a karom és felhúz. Megkérdezte:
- Ez mégis mi a fene volt? Miért csókólóztál azzal a fiúval? - mondta dühösen és undorodva. Erre csak annyit tudtam mondani:
- Igen, csókolóztam vele, mert szeretem és akkor mi van?
Erre csak egy pofont éreztem az arcomon, ami nagyon fájt. Megkérdeztem hogy ezt miért? Azt mondta:
- Azért mert a fiam nem lesz egy meleg gusztustalanság. - mondta még dühösebben
Nem értettem, mi van ha egy fiút szeretek? Ez nem bűn. Mondtam neki:
- Én őt szeretem, nem érdekel mit mondasz vagy bárki, nem tilthatod meg hogy vele legyek. - mondtam én is nagyon dühösen
És elkezdtem sírni, amire még egy ütést éreztem az arcomon de ez már nem pofon volt hanem egy erős ütés. Ne beszélj vissza mert megbánod, éreztem a leheletén hogy be is van rugva, de azért még magánál volt. A földre lökött és elkezdett ütni próbáltam védekezni de nem tudtam mert a kezem lefogta, és a másik kezével meg tovább ütött én meg keservesen sírtam, párszor meg is rúgott. Erre nem számítottam de behozott egy vödör vizet és le öntött vele. Utána még párszor megütötte az arcom, és ott hagyott rám csapta az ajtót. Nagyon fájt az arcom, oda kúsztam a tükörhöz és megnéztem magam vérzett az orrom és az arcom is, szörnyen néztem ki. Letöröltem az arcom egy türülközővel, tiszta vér volt, bekentem az arcom krémmel meg bekötöztem az egész fejem csak a hajam és a két szemem meg az orrom és a szám látszott ki. Felhívtam anyát és mondtam neki hogy gyorsan jöjjön haza mert nem bírom ki, annyira fájt mindenem szédültem is azt hittem meghalok..........

💫💫Tudom rövid lett a rész, de remélem tetszett nektek💫💫

My medicine is He [Hyungwonho ff.](Befejezve)Where stories live. Discover now