5

1.1K 41 3
                                    

| Heather

Fél órám van mielőtt Mel ideér. Hiper gyorsasággal fürödtem le, és öltöztem fel, a sminkelést nem vittem túlzásba, mindössze tusvonalat húztam és vörös rúzzsal emeltem ki az amúgy is telt ajkaim, a hajgöndörítővel varázsoltam loknis hajat magamnak, mindehez egy fekete telitalpút párosítottam, s késznek nyilvánítottam magam. Időközben pedig Harry is elküldte a címet, ami egyáltalán nincs olyan messze.

A csengő éles hangja jelezte hogy most már nincs visszaút, és belevágunk az éjszakába. A lépcsőn szinte szaladtam, nem akartam elkésni, pedig még azt sem tudtam mikor kezdődött a buli. Melodyt megpillantva azonnal megbökte a szemem a citromsárga ruhája, ezelőtt sosem vett fel világosabb ruhákat, de meg kell hagyni, nagyon jól állt neki.

***

A buli helyszíne méterekről hallatszik, füst és a fény keveredik a levegőben, az emberek üvöltenek és tombolnak a zene ritmusára. Melodyval összenézünk s elindulunk a ház felé. A tömegtől épp sikerült átvergődnünk magunkat.

A ház ajtajában Harry fogadott minket, aki azonnal két piros poharat nyomott a kezünkbe, miszerint ha ide be akarunk jutni, akkor fenékig. A házban nem voltak sokan, a lámpa fénye világította be a helyiséget, ám egy alak túl ismerős. Eric.

Magamban szidtam saját magam amiért eljöttem ide, vagy inkább Ericet amiért ő is eljött. Éreztem ahogy az arcom vörös színbe lép át az idegességtől, ám ekkor két hideg kéz csúszott a derekam köré.

- Tetszik ez a ruha - duruzsolta valaki a fülembe, mielőtt reagálhattam volna a testem megelőzött, egyszerre lettem libabőrös és gyulladt lángra minden egyes porcikám. Lélegzetem benn akadt, s a pulzusom az egekben van valahol a vérnyomásommal együtt. Összeszűkült szemmel figyelem ahogyan Eric gyilkos tekintettel figyeli Harry minden egyes mozdulatát, amit a hátam mögött csinál. Majd nagy hévvel indul meg felénk, Harry kilép mögülem s áll Ericcel szemben.

- Na mi van Eric? - Harry gúnyos hangon szól a fiúhoz aki rám néz, majd vissza a vele szemben álló fiúra.

- Ő miért kell neked, mire akarok felhasználni? - kiabálja Harry arcába.

- Ugyan már, ne légy nevetséges. Neked már semmi közös sincs hozzá, nagy lány és tudja mit csinál és kivel - öleli át derekam egyik kezével, míg a másikban egy pohár sört tart.

- Csak az ágyába akar vinni Heather, ne higgyj neki! - Eric arca a dühtől fortyog, egy másodpercig azt hittem egymásnak mennek, vajon Eric tényleg az igazat próbálja elmondani vagy csak a féltékenység beszél belőle? De valami azt súgja hogy Harrynek kell igazat adnom.

- Ehhez már végképp semmi közöd Eric - arcáról csak a csalódást tudom leolvasni, hátat fordít fejet rázva távozik.

Harry elégedetten mosolyog a fiú után, mintha csak provokálni akarta volna, remélem nem csak emiatt volt velem, bár még azt is kinézném belőle. Fogalmam sincs kinek higyjek, az agyam harcol az érzéseim ellen, Harry harcol Ericcel, ez kész teljes kavalkádba kerültem pár napon belül.

- Remélem végre lekopik ez szarzsák mielőtt átrendezem a képét - veti oda kurtán Harry. Nem igazán értettem mire érhette ezt a feltételezést, és mégis kiről van miről kellett volna lekopnia? Rólam? Nem bírtam ki, meg kellett kérdeznem.

- Ezt mégis hogy értetted? Miről kellene lekopnia? - álltam a fiú elé, s kihúztam magam.

- Ez a kettőnk dolga bébi, egyébként tetszik a magabiztosságod, bejön - lép ismét közelebb hozzám. A vodka szaga megcsapott, már bűzlött az alkoholtol, de mégis oly bódítóan hatott rám, mint a drog, amiből kell még még. Nem engedhetem neki hogy az orromnál fogva vezessen, először tudnom kell i folyik itt, mi ez a konfliktus közte és Eric között.

SzerepcsereWhere stories live. Discover now