6. fejezet: Szerelmes vagyok

5.4K 192 21
                                    

Chris szemszöge:


















Szemeim lassan nyitom ki, és megpillantom egy Angyal arcát. Békésen szuszog. Haja mázként omlik homlokára, és ajkai vörösen rikítanak. Kezem lassan arcára helyezem, és cirógatni kezdem. Éhező ajkaim az övére nyomtam, hogy enyhítsem étvágyam. Felszusszan jólesően és viszonozza csókomat. Keze oldalamra siklik majd onnan a hátsómra, és úgy ránt magához közelebb. Teste melege az Én testembe is hőt áraszt. Nyelve fürgén simogatja az Én nyelvem. Keze felkúszik a pólóm alá. Végigsimít a gerincemen, mire hátam félhold alakú ívbe feszül. Mellkhasunk találkozik, Ő meg karjai közé zár. Elválik tőlem, majd nyakamba fúrja a fejét.

- Soha életemben nem kelltem fel még ilyen csodálatosan....-. Súgja a nyakamba, és belecsókol. Kiráz a hideg. Jobban karjaim közé zárom izmos testét, és méginkább hozzá bújok.

- Suliba kéne menni....-. Mondtam kedvetlenül. Nyűgösen sóhajtott egyett.

- Elviszlek....-. Majd egy csók után kiszállt az ágyból, és zuhanyozni indult. Addig Én összeszedtem Magamnak, és neki is ruhát. Kijött. Izmos teste látványra nyeltem egyett, majd megráztam a fejem.

- Tessék. Lehet kicsit szűk lesz de....-. Adtam a kezébe, majd gyorsan besiettem a fürdőbe.

- Köszönöm....-. Ordította utánam. Adtam magamnak egy kis pofont, majd levetkőzve beálltam a zuhany alá.




Time skip:

















Isaac szemszöge:




















Ez furcsa volt. Magamra rángatom a ruhát amit adott, majd az ágyon leülve várom, hogy a párom elkészüljön. De fura ez így.





A párom.......









- Kész vagyok. -. Jön ki már felöltözve, és letarol. Nevetve fekszek el Vele az ágyon, és kezdem csikizni.

- Nehhehehe.....-. Fetreng össze-vissza. Addig, és addig fetrengtünk, míg valahogy felülre nem kerültem. Ahogy a szemembe nézett: elvesztem. Lassan csukódnak le szemeim, és hajolok rá párnácskáira. Lélegzek egy mélyet, ahogy lassan csókolni kezdem Őt. Kezeivel a hátamon végigsimítva, vezeti fel őket a nyakamra. Lassan elválok tőle, és kipirult arcát nézem.




- Indulnunk kéne...-. Mondtam csalódottan. Lebiggyesztve ajkait bólintott egy aprót. Kezénél fogva felhúztam. Megvártam míg bezárja a ház ajtaját, majd idesietetett.

- Indulhatunk. -. Kinyitottam előtte a kocsi ajtaját, majd Én is belültem. Elővettem a cigimet, majd felé kínáltam. Vállat ránt, majd kivesz egyett. Meggyújtom neki, és így teszek a sajátommal is. 

- Ma hány órád lesz? -. Kérdeztem.

- Tíz. Abból az ötödik lyukas. -. Mondta. 

- Rendben. Várj majd meg a kapunál. El akarlak vinni valahova.

- Megint egy jó kis hotelba?-. Mosolyog kacéran. Elmosolyodok Én is.

- Most nem oda. De látom tetszett. -. Mondtam mosolyogva.

- Hmmm...de még mennyire.... -. Súgja a nyakamba, és nyalogatni kezdi. Felsóhajtok.


- Az útra kell.....figyelnem. -. Mondtam lihegve.

- Akkor állj félre....-. Duruzsolja a fülembe.

✖BDSM Love✖ ||BEFEJEZETT||Where stories live. Discover now